Rinkimai pažadino Ingridos Šimonytės atsakomybės jausmą

Rinkimai pažadino Ingridos Šimonytės atsakomybės jausmą

„Kai kalbama apie didžiąją finansų krizę, tuometės finansų ministrės Ingridos Šimonytės atsakomybės jausmas kietai miega. Ji neva niekuo dėta. Tačiau dabar politikė užsimojo tapti prezidente ir viskas labai greitai pasikeitė - stebuklingai atsirado didžiulis atsakomybės jausmas", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Žodį „greitai“ čia teks paminėti ne kartą. Net savo rinkimų štabą ponia Šimonytė pristatė MO muziejaus „bistro“. Juk „bistro“ ir reiškia greitai. Viskas vyksta greitai. Konservatorių partijos grietinėlė labai greitai nusprendė, kad nori Prezidentūroje matyti ponią Šimonytę, tada ir pati kandidatė greitai apsisprendė. Ir atsakomybės jausmas greitai išaugo.

„Jau patyriau, kad su mano asmeniu žmonės sieja kitokios - pagarbesnės, sąžiningesnės ir nuoširdesnės - politikos viltis. Aš priimu tai kaip didžiausią atsakomybę“, - tvirtina politikė. Kur buvo ta atsakomybė krizės metais? Arba visai neseniai, kai jos bandė klausti, kodėl taip brangiai praskolino valstybę? Apie atsakomybę nieko nesigirdėjo. Būtų galima pasidžiaugti, kad tas atsakomybės jausmas taip greitai atsirado. Deja, jis gali labai greitai ir pradingti.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder