Projektas 2K - "Krabas-Kongas" nenutrūko

Projektas 2K - "Krabas-Kongas" nenutrūko

Kai prieš kurį laiką TV ekranuose suraibuliavo sumirguliavo Karaliaus Mindaugo taurės krepšinio turnyro reklama, joje du merai - Kauno ir Klaipėdos, labai meiliai vienas kitą lepino dovanomis. Visvaldas mūsiškiui įteikė turnyro nugalėtojams skirtą taurę, o mūsiškis - Vytautas - Kauno galvai iškilmingai perdavė savo triūbą.

Bet dabar, turnyrui pasibaigus, pesimistams kilo įspūdis, ar tik kauniečiai nebus mūsų mero ir visų mūsų "išdūrę"? Panašu, svarstė jie, kad Krabas pasiliko sau ne tik triūbą, bet ir taurę, kurią sekmadienį "Švyturio" arenoje iškovojo Kauno "Žalgirio" ilgarankiai.

Karštesni Klaipėdos sirgaliai jau buvo pasiruošę paskelbti V. Matijošaičiui ultimatumą - skubiai gražinti triūbą arba taurę, kitaip grasino nutraukti bet kokius diplomatinius santykius su Laikinąja sostine ir netgi užmegzti draugystę su neptūniečių vagimis iš Vilniaus klubo...

Laimei, visus taškus ant "i" pačiu laiku sudėliojo mūsų meras, kuris Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto varžybas stebėjo pasipuošęs žaliai baltais "Žalgirio" spalvų marškinėliais. Taip aiškiai demonstruodamas, jog visos jo simpatijos kauniečių pusėje ir jokių draugysčių su Vilniumi nebus! Po rungtynių pats Kauno meras jam už tai karštai padėkojo.

Maža to, mūsų meras su triūba atliko Lietuvos himną, vadinasi, Krabas Kongui instrumentą vis dėlto garbingai grąžino.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder