Prieš SEL koncertą Klaipėdoje - sustiprinta apsauga

Prieš SEL koncertą Klaipėdoje - sustiprinta apsauga

Penktadienį, 8 val. vakare, "Švyturio" arena sudrebins skandalingasis Egidijus Dragūnas su grupe.

Prieš koncertą arenos administracija imasi papildomų saugumo priemonių ir įspėja žiūrovus, kad bus sustiprinta apsauga, bus atidžiau tikrinami visi įeinantys asmenys. Net ir VIP erdvėje esantys asmenys negalės vartoti alkoholinių gėrimų iš stiklinių bokalų ar taurių.

"Norime informuoti Jus, kad dėl 2012 12 28 dienos renginio specifikos, bus sustiprinta apsauga prie įėjimo į areną ir pačioje arenoje, tai reiškia, kad apsauga turi teisę tikrinti, ar Klientai nesineša draudžiamų daiktų – ginklų, alkoholio, kitų maisto produktų, profesionalių fotoaparatų (renginio organizatoriaus reikalavimas).

Dėl tos pačios priežasties, t.y. vykdant padidintus saugumo reikalavimus, VIP aukšte maistas ir gėrimai šio koncerto metu bus tiekiami vienkartiniuose induose", - rašoma išplatintame pranešime.

Kyla retorinis klausimas, kokia jau to SELo renginio, koncerto specifika, kad ir VIP ložėse teks trakšėti su plastikiniais indais? Gal bijoma, kad koks VIP ložėse sėdintis Klaipėdietis nuspręs pamokyti Egidijų Dragūną lietuvių kalbos kultūros ir pabandys iki jo nusviesti "Švyturio" alaus sklidiną bokalą.

Bet ką čia tos lietuvių kalbos normos... Tikėtina, kad arenoje susirinkę rusakalbiai mielai pamokytų SELą, kaip reikia taisyklingai keiktis rusiškai. Deja, nepamokys nei mesdami Kalėdų stalo likučius, nei fotografuodami, nei padoriai gerdami...

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder