Partijų lyderiai yra visiškas nulis

Partijų lyderiai yra visiškas nulis

„Jei žmogus vadinamas partijos lyderiu, jis turbūt turėtų pasižymėti charizma, sugebėjimu vesti žmones į priekį, kelti pasitikėjimą. Lietuvos žmonės nusprendė, kad šios savybės visiškai svetimos konservatoriui Gabrieliui Landsbergiui, liberalei Viktorijai Čmilytei-Nielsen ir „socialdarbiečiui“ Gediminui Kirkilui“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Bala nematė, jei minėtų savybių visiškai neturi kokios piratų ar alaus partijos veikėjas. Deja, jų neturi ir politikai, vadovaujantys parlamentinėms partijoms. Bent jau Lietuvos žmonės mano, kad neturi.

Apklausoje pasiteiravus, kas galėtų šalį išvesti iš koronaviruso sukeltos ekonominės krizės, trijų partijų vadai gavo po „riestainį“. Niekas valstybės lyderio vaidmenyje nemato Landsbergio, Čmilytės-Nielsen ar Kirkilo.

„Valstietis“ Ramūnas Karbauskis ir socialdemokratas Gintautas Paluckas apklausoje pasirodė ne ką geriau, tačiau juos bent vienas kitas žmogus paminėjo.

Jie bent jau netapo „nulinukais“. O trys jais tapę politikai turėtų susimąstyti, ar nederėtų paieškoti tinkamesnio darbo.

Kita vertus, kur tą darbą rasi? Tik ponia Viktorija turi kuo pasigirti, nes puikiai žaidžia šachmatais, o du kiti gali pasigirti nebent seneliu ir pypke.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder