G.Paluckas neša kudašių iš Vilniaus

G.Paluckas neša kudašių iš Vilniaus

„Kai kurie politikai sako, kad lengvas kelias - ne jų kelias, tačiau socialdemokratų lyderio Gintauto Palucko prie tokių tikrai nepriskirsi. Kai partijos grietinėlė dalijosi Seimo rinkimų vienmandates, vilnietis Paluckas nutarė, kad kelias per sostinę jam per sunkus. Atsikratyti rinkimų autsaiderio etiketės jis bandys Utenoje“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Socialdemokratų pirmininko su Utena lyg ir niekas nesieja. Jis gimė Panevėžyje, studijavo ir karjerą darė Vilniuje, sodybą turi Dzūkijoje. Tačiau atėjus laikui dalintis vienmandates pirmininkas kažkodėl nusitaikė į Uteną.

Anot pono Palucko, jis nori priminti, kad rimta politinė kova turėtų vykti ne tik didmiesčiuose. Visgi pažiūrėjus į tai, kaip ponui Paluckui rinkimuose sekėsi iki šiol, kyla įtarimas, kad Utena pasirinkta ne dėl tokio kilnaus motyvo.

Reikalas tas, kad politinės kovos didmiesčiuose, tiksliau - Vilniuje, jam labai nesiseka. 2016 m. ponas Paluckas sostinėje kandidatavo į Seimą - nepateko. Pernai jis bandė tapti Vilniaus meru - buvo sutriuškintas.

Belieka pasukti į Uteną, kurią daugybę metų valdo socialdemokratai. Partijos vadui jie nuties raudoną kilimą, pabarstys rožių žiedlapiais, visur nuves už rankutės.

Gal ir pavyks patekti bent jau į prizininkų trejetą.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder