G.Paluckas neapsikentė konservatorių lojimo

G.Paluckas neapsikentė konservatorių lojimo

„Socialdemokratams atsibodo sėdėti vienoje baloje su kitomis opozicinėmis partijomis - konservatoriais ir liberalais, todėl bendradarbiavimas su jomis oficialiai nutrauktas. Socdemų lyderiui Gintautui Paluckui neįtiko tai, kad kolegoms rūpi tik rietis su pozicija“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“. 

„Socialdemokratų partijos valdyba nusprendė nutraukti Seimo opozicinių frakcijų bendradarbiavimo susitarimą“, - taip oficialia politikų kalba skamba socdemų pareiškimas.

Kalbant ne taip oficialiai, konservatoriai ir liberalai buvo pasiųsti kuo toliau, kad tik niekas nemanytų, jog šios trys partijos yra viena chebra.

Anot Palucko, konservatoriai tik siekia supriešinti skirtingas puses, bet nesiūlo nieko konstruktyvaus, todėl tegul jie kalba tik savo vardu. Į socdemų pareiškimą netruko reaguoti konservatorių pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Jo nuomone, socialdemokratai tiesiog ruošiasi rinkimams. Įžvalga nei labai gili, nei originali, nes rinkimams vienaip ar kitaip ruošiasi visi. O ponaičiui Gabrieliui turbūt reikėtų susimąstyti, jei prieš rinkimus net buvęs jaunasis konservatorius bėga nuo jo kuo toliau.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder