Fantastiškai nerealus detektyvas

Fantastiškai nerealus detektyvas

Karščiai, matyt, daro savo. Skaitau laikraštyje: meras patyliukais įslenka į savo kabinetą, nors oficialiai atostogauja. Kas tai? Baimė, kad galbūt kas nors buvo įlindęs į jo kabinetą, gal ieškojo kokių popierių?

O gal net kėdę jau "matavosi"?

Juk mūsų meras rengiasi rinkimams - penktai kadencijai! Gražu būtų: daugiausia kadencijų poste išsilaikęs meras Lietuvoje! Kaip Žydrūnas Ilgauskas Klivlendo krepšinio komandoje!

Vicemerė Judita Simonavičiūtė ant dviračio pagaliau išbandė pagrindinės Klaipėdos gatvės trasą! Būtinai turėtų praktiškai pasitikrinti - kaip jaučiasi paprasti miestelėnai, prasilenkdami su dviračiais siauruose šaligatviuose - tikras cirko žongliravimas, tik vietoje lyno - šaligatvis!

Na, o gal merui prisisapnavo koks košmaras? Gal atostogaudamas prie savo namo Tauralaukyje prisiminė legendinį vicemero Beno Šimkaus telefoninį dialogą?

Pafantazuokim (padžiazuokim) šia tema! Skambutis į meriją:

Balsas kitame telefono gale klausia "Kur ponas Taraškevičius?"

"Alio - no Taraškevičius, mai familija - Šimkus!"

Vicemeras B. Šimkus, negalintis pasigirti puikiu anglų kalbos valdymu, sekundei sutriko: "Kaip bus angliškai - "atostogauja"? Ach, bus gerai! Atsakė: "Taraškevičius - no. On (jis - rus.) go home" (išėjo namo - angl.).

Tai štai kur šuo pakastas! O gal legendinis vicemeras, paaukojęs kažkokios partijos skyriaus postą dėl vicemero posto (žmonių labui), tyliai "matuoja" dabartinio mero kėdės minkštumą?

Sakoma: "Vrag ne dremlit" (priešas nesnaudžia)!

Ak tas karštis. Nuo perkaitimo galvoje gali kilti visokių košmariškų minčių...

Lendu po šaltu dušu!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder