E.Zingeris nutraukė pandemijos grandines

E.Zingeris nutraukė pandemijos grandines

„Jokia jėga, net ir pandemija, nesulaikys pakeliauti užsinorėjusio seimūno Emanuelio Zingerio. Seimo valdyba nė nebandė jo sulaikyti ir sutiko komandiruoti į Lenkiją. Kitiems parlamentarams pasisekė mažiau, jų neskubėjo išleisti. Tegul žino savo vietą ir nemano, kad gali visur lakstyti kaip ponas Zingeris", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

„Nebeužtvenksi upės bėgimo“, - sako lietuvių literatūros klasika. „Nesustabdysi keliautojo Zingerio“, - sako Seimo liaudies išmintis. Paskutinis Seimo valdybos posėdis įrodė, kad didysis keliauninkas turi išskirtinį statusą.

Keli kolegos bandė neatsilikti nuo pono Zingerio ir pasiprašė komandiruojami į Vokietiją, bet išėjo šnipštas - valdyba klausimo svarstymą perkėlė kitam posėdžiui.

Dėl pono Zingerio abejonių nekilo, jis išsiųstas į Lenkiją, kad dalyvautų ypatingos svarbos renginyje - „Solidarumo“ 40-mečio minėjime.

Be jo renginys turbūt net neįvyktų. Lenkai iš nevilties rautųsi plaukus ir klaustų: kurgi tas ponas Zingeris, kodėl jis mūsų nepagerbia savo apsilankymu?

O pats seimūnas, nenukeliavęs bent jau į Lenkiją, turbūt ilgam prarastų psichologinę pusiausvyrą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder