E.Gentvilas nusiteikęs pavasarį nedirbti

E.Gentvilas nusiteikęs pavasarį nedirbti

„Seimo pavasario sesija dar neprasidėjo, bet parlamentaras Eugenijus Gentvilas jau žino, kad per ją nepavyks nuveikti nieko gero. Labai patogus požiūris. Jei esi nusiteikęs nieko nenuveikti, geriausia įtikinti save ir kitus, kad nėra prasmės net bandyti“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Šiaip jau pavasarį tikrai yra ką veikti. Ir ponas Gentvilas turbūt kažką veiks - gal tvarkys namų aplinką, gal ką sodins, o gal tiesiog eis į mišką paslampinėti. Tik štai dirbti darbo, už kurį jam mokamas atlyginimas, seimūnas nenusiteikęs. Anot jo, vis tiek nieko gero nebus.

Seimas neva pasiginčys dėl ministerijų jungimo, paieškos priešų vykdydamas visokius tyrimus ir tiek. Ponas Gentvilas šią veiklą apibūdino žodžiais „draskysimės marškinius“ ir „malsimės“.

O dar rinkimai artėja, tai svarbiausias darbas - įstatymų leidyba - juo labiau nerūpės. Blogiausia, kad ponas Gentvilas teisus.

Ar kada buvo sesija, kurioje kokybiško darbo būtų daugiau nei malimosi? Jei visi į Seimą susirenka tik pasimalti, gal geriau maltis namie ar svečiuose prie šašlykinės. Bent primalta bus ne valstybiniu mastu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder