Dienos sentencija. Dienos skelbimas. Anekdotai. Bulvaroskopas. V. Garastas kviečia "ant kilimo". Versijos. Želia viržiai!. Visų galų meistras. Į ateitį šviesią.... Riebūs keiksmai už riebų honorarą.

Kartais moteris priešinasi vyrui norėdama su juo kuo ilgiau pabūti...

Dienos skelbimas

Skelbimas. Elitinės duobės namams ir biurams. Nemokamas dizainerio iškvietimas...

Anekdotai

Per futbolo varžybų pertrauką treneris kreipiasi į žaidėjus:
- Vaikinai, nemanykite, kad aš prietaringas, bet esant santykiui 0:13 pradedu abejoti mūsų pergale...
* * *
Vyras šaukia žmonai iš dušo:
- Man tas šampūnas netinka! Čia parašyta: "Sausiems plaukams", o mano plaukai šlapi!

Bulvaroskopas

Jei iš pirmo karto nepavyko - vadinasi, išminuotojo darbas ne jums.

V. Garastas kviečia "ant kilimo"

Sporto mėgėjai jau žino apie užsitęsusį Klaipėdos "Naftos-Uni-Laivitės" ir Kauno "LKKA-Žalgiris" krepšininkų ginčą dėl trečiųjų LKAL pusfinalio rungtynių datos. Žinia, šios lemiamos rungtynės pagal iš anksto sudarytą tvarkaraštį turėjo vykti balandžio 14 dieną. Tačiau kauniečiai spjovė į oficialias LKAL varžybas ir išvyko į turistinę kelionę (oficialiai ji vadinama turnyru) po Ispaniją. Iš pradžių LKAL sekretoriatas nepakluso žalgiriečių spaudimui perkelti rungtynes į kitą dieną, tačiau vėliau nustatė šio susitikimo datą - balandžio 22 d. Su tuo kategoriškai nesutinka klaipėdiečiai. Vakar klubų ginčą turėjo svarstyti LKAL vykdomasis komitetas. Tačiau jo posėdis neįvyko. "Bulvaro" slaptųjų tarnybų duomenimis, posėdis vyks rytoj... Lietuvos krepšinio federacijos būstinėje pas LKF prezidentą Vladą Garastą. Šalies krepšinio tėvas "ant kilimo" bandys paveikti LKAL vykdomojo komiteto narius, kad šie balsuotų už "LKKA-Žalgiris" užgaidas.

Versijos

Prezidento Rolando Pakso vadovaujama delegacija išvyko į Atėnus pasirašyti Lietuvos stojimo į Europos Sąjungą sutartį ir ...pamiršo buvusį prezidentą Valdą Adamkų. "Bulvaro" specailistai laikosi trijų versijų, arba ponas Adamkus bijojo skristi su delegacija rusišku lėktuvu, arba prieš jo kelionę griežtai pasiakė R. Pakso strategė Lena, arba Paksas pavydi buvusiam šalies vadovui populiarumo, met, Adamkaus laikais niekas prie prezidentūros pastato tualetinio popieriaus nemėtė...
. Šiandien šį dokumentą Lietuvos vardu pasirašys Ministras Pirmininkas Algirdas Brazauskas ir užsienio reikalų ministras Antanas Valionis. Oficialioje mūsų šalies delegacijoje taip pat yra Europos komiteto generalinis direktorius Petras Auštrevičius, Seimo pirmininko pavaduotojas, Europos reikalų komiteto vadovas Vytenis Andriukaitis, Konstitucinio Teismo Pirmininkas Egidijus Kūris.

Želia viržiai!

Vilniaus mero vieta laikinai tuščia. Turint galvoje, kad Lietuvoje nėra nieko pastovesnio už laikinumą, mūsų tėvynės sostinė gali likti begalvė mažiausiai pora mėnsiukų. O kas norės prasidėti su begalviais, leiskite paklausti. Per pora mėnesių miestas gali ir viržiais užželti...

Visų galų meistras

Pirmadienio rytą pietinėje miesto dalyje gyvenantys klaipėdiečiai savo pašto dėžutėse rado po lankstinuką, kuriame galėjo pasiskaityti, ką jų labui per dvejus darbo LR Seime metus nuveikė jų apygardoje išrinktas jauniausias parlamentas liberalas Eligijus Masiulis.
Padirbėta išties iš peties - pasisakyta apie 600 (!) kartų, surengta 31 spaudos konferencija ir t. t., ir pan. Kiek kartų dalyvauta televizijos laidose - tiek rimtose, tiek nelabai, - kiek kartų duota interviu, net nebeužsimenama (suprask - be skaičiaus).
Vis dėlto klaipėdiečius ypač pradžiugino tai, kad jaunasis seimūnas, be visų išvardytųjų dorybių, pasirodė besąs ir puikus kulinaras (kaip būsimam tėvui tai išties neįkainojama vertybė) - mat jo ataskaitą vainikuoja labai liberalių Europos Sąjungos salotų receptas.
Kadangi Marių apygardoje gyvename ne visi, o į ES vis tiek norisi, nutarėm šį receptą pagarsinti. Joms reikia, moko E. Masiulis, pomidorų iš Ispanijos, majonezo iš Vokietijos, olandiško sūrio, virtų lietuviškų kiaušinių, prieskonių iš įvairių pasaulio vietų. Produktų kiekis priklauso nuo valgytojų skaičiaus ir skonio. Visus produktus reikia pjaustyti nemažais gabaliukais, kad būtų galima išsirinkti nepatinkančias detales - čia irgi liberalizmas!
"Bulvaras", paragavęs šių salotų, autoritetingai pareiškia: ir sveika, ir skanu, ir - svarbiausia - atitinka laikmečio dvasią. Taigi - skanaus!

Į ateitį šviesią...

Pristatydamas Seime praėjusių metų Vyriausybės veiklos ataskaitą, premjeras A. Brazauskas tikino, kad Ministrų kabinetas pernai dirbo stabiliai ir rezultatyviai. Panegiriško Vyriausybės vadovo pranešimo klausėsi vis mažėjantis Seimo narių skaičius ir kartais salėje jų būdavo vos dvigubai daugiau nei visa tai kartą jau aptarinėjusių ministrų. Prelegentas džiaugėsi išaugusiu bendruoju vidaus produktu, pernai šalyje išsilaikiusia vieno procento defliacija ir gyrė biudžeto surinkimą bei pelningai dirbančias valstybines įstaigas, nors Konservatorių frakcijos seniūnas A. Kubilius tikino, kad dabartinė Vyriausybė skina 1999-2000 metais dirbusios jų Vyriausybės darbo vaisius. Bene pagrindine problema įvardijęs skausmingą visuomenės reagavimą į bandymus padidinti valdininkų atlyginimus, A. Brazauskas pabrėžė, kad Europos Sąjungoje jie didesni mažiausiai 8-10 kartų. Nors valdžios apologetai nuolat kartoja, kad visa iš ES išsiderėta 3 milijardų eurų, arba 757 eurų kiekvienam Lietuvos gyventojui, parama nebus pravalgyta, tačiau esant tokioms pirmųjų asmenų nuostatoms telieka nuogąstauti, ar nesubyrės šie pinigėliai į nuolat augančios valdininkų armijos kišenes.

Riebūs keiksmai už riebų honorarą

Vieno iš uostamiesčio surengtoje jumoro fiestoje susirinkusius svečius bandė juokinti Algis Greitai ir Rimas Šapauskas. Vakarėlio organizatoriai, žinodami šių dviejų vyrukų mėgstamiausią užsiėmimą - keiktis, iš anksto su šoumenais sutarė, jog tą vakarą viskas vyks gražiai.
Tačiau sužvaigždėję Algis ir Rimas tik per pirmąjį raundą tvardėsi. Per pertraukėlę jie normaliai įkalė (beje už dyką) ir užlipę ant scenos taškėsi vulgariais žodeliais. Niekas negalėjo vyrų, atvykusių iš sostinės sustabdyti: nei susirinkusiųjų tyla, nei jų pasipiktinę žvilgsniai.
Peršasi mintis, kad populiarieji Algis Greitai ir Rimas Šapauskas įdomūs tik rafinuotajai Vilniaus publikai. Klaipėdiečiams jų lėkšti juokeliai - mažų mažiausiai neįdomūs. Pasirodo visai neblogai būti tokia žvaigžde - užlipai ant scenos, nusikeikei riebei ir pasiėmei riebų honorarą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder