Dienos sentencija. "Bulvaro" anekdotai. Klaidu. Bulvaroskopas. Juokas pro ašaras. Amerikonai į Prezidentūrą?. Juokis iki apsi.... Žodynėlis potencialiems savižudžiams. Baltraus kupletai. Problemos dėl silikono. Kalėti gali ir šunys.

Geros manieros prie stalo išgalvotos tų, kurie niekad nebuvo alkani.

"Bulvaro" anekdotai

Įsitikinęs, kad muzika teigiamai veikia absoliučiai viską pasaulyje, vienas muzikantas pasiėmė smuiką ir išvažiavo į Afriką. Ten jis sėdo į valtelę ir siaura upe nuplaukė gilyn į džiungles. Išlipo į krantą, prispaudė prie peties smuiką ir groja.
Greitai džiunglėse pasigirdo tylus šnaresys ir iš už krūmų sužiuro įvairiausi žvėrys. Muzikantas stovėjo ir griežė apsuptas šimtų žvėrelių ir paukščių, o šie susižavėję klausėsi jo muzikos...
Staiga pasigirdo sunkus tapsėjimas ir šnopavimas - senas didžiulis krokodilas atšleivojo nuo upės prie muzikanto ir prarijo jį vienu ypu.
- Kam tu taip padarei?! - suriko užpykęs liūtas. - Mes taip mėgavomės jo muzika!
Krokodilas pridėjo leteną prie ausies:
- Ką?!
* * *
Naujasis rusas televizijos laidoje "Laimės kūdikis". Liko tik paskutinis klausimas: "Kuris iš keturių paukščių nesuka gūžtos: strazdas, kieliukė, gegutė ar fazanas?" Naujasis rusas prašo pertraukėlės - pasiskambinti draugeliui. Tasai jam sako: "Gegutė". Ir naujasis rusas išlošia milijoną. Laimingasis skuba su bičiuliu aplaistyti sėkmę. Naujasis rusas draugelio klausia, kaip jis sužinojo teisingą atsakymą.
- Na, ir naivus tu! Net vaikai žino, kad gegutės gyvena laikrodžiuose!

Klaidu

Lietuvos kaime, sako, yra trobų, kuriose drabužių niekas neskalbia - padėvi, padėvi ir į padėvėtų rūbų krautuvę pamainos drožia. Apie klaipėdiečius tokių "cirkų" neteko "bulvaro agentui" girdėti, bet ir kaimiečių jam gaila. Ne dėl to, kad "cirkinasi" rizikuodami visokių "zarazų" užsileisti. Jų reikalas, pagaliau, ir į jų imunitetą nėr ko miestelėnams lygiuotis. Pikta, kad tauta klaidinama, tegu ir ne strateginiais, ne valstybinės reikšmės klausimais.
Reklaminis ušrašas "Pigūs rūbai" miesto centre esančioje Bokštų gatvėje turėtų kviesti į parduotuvę, tačiau dviaukščiame, 1-uoju numeriu pažymėtame name, iš kairės - parduotuvės nė kvapo, iš dešinės - taip pat. Kas tiesiai už tvoros, ir arkliui, ne tik "bulvaro agentui" ar atvykėliui iš kaimo aišku - sena kriaušė ir sąvartynas po ta kriauše. "Negal tep muonyt, vuo rasintas už tuos grūšės", - sakys užsispyręs žemaitis ir skverbsis giliau. O ten. Ten - dar galingesnis sąvartynas, kuriame ir batų, ir kelnių, ir sijonų, ir visko pasistengęs veikiausiai rastum, tik ne padėvėtų, o nudėvėtų, sudėvėtų ir perdėvėtų, kaip ir kiekviename sąvartyne. Taigi melas, kad pigu. Nemokamai viskas.

Bulvaroskopas

Diena bus liūdna, užtat atlyginimas juokingas.

Juokas pro ašaras

"Jei Petras Kurmelis būtų vedęs neturtingą, tektų su ja varles gaudyti". (iš moksleivių rašinių).

Amerikonai į Prezidentūrą?

Visi pretendentai į prezidentus ėmė vieningai pūsti į žaizdrą, ant kurio liepsnoja "Williams". Pirmasis ant amerikonų į prezidentūrą pabandė atjoti R. Paksas, apkaltinęs konservatorius Mažeikių pardavimu. Seimo pirmininkas, nusprendęs kandidatuoti, tuoj pat visus buvusius konservatorių ministrus sustatė į eilę prie generalinio prokuroro durų - tegul prisipažįsta, kas liepė pasirašyti sutartį su amerikonais ir ar skaitė, ką pasirašo. Eilutėje prie durų - ne tik S. Kaktys su I. Degutiene, bet ir krikdemas A. Saudargas. Jei A. Saudargas balsavo už sutartį su "Williams", tai kaltas ir pretendentas į postą K. Bobelis. V. Adamkų dėl Mažeikių apkaltino pretendentas į prezidentus J. Petraitis, o R. Paksą generaliniam prokurorui apskundė buvę jo bendražygiai - liberalai, modernieji krikdemai ir centristai. Atseit kodėl Rolandas nepasirašė sutarties ir atsistatydino iš premjero posto? Tik kažin ar ne pavėluotai tie visi skundai, nes "Williams" korta jau numušta. Dabar jau reikia rėkti, kad Seimo valdančioji dauguma su A. Brazausku priešakyje atidavė "Mažeikių naftą" rusams. Tą, beje, ir daro tie, kurie tą naftą buvo atidavę amerikonams. Tėvynė vėl pavojuje, ponai.

Juokis iki apsi...

Vyrai sako: kad ir kiek nusisisiojęs kratytum, paskutinis lašas vis tiek į trumpikes. Tačiau kažkodėl mokslininkai ir įvairių daiktų kūrėjai rūpinasi tik moterimis - tik joms visokius paketus gamina. Nuo šiol moterys, kaip teigia reklama per televiziją, galės juoktis iki apsisisiojimo, nes jau gaminami įdėklai "šlapimo lašams sugerti". O vyrai ir toliau turės vaikščioti susiraukę arba drėgnomis kelnaitėmis - jiems jokių įdėklų niekas negamina. Štai tau ir lygios galimybės.

Žodynėlis potencialiems savižudžiams

Ir psichologai juokauja... Savižudybių prevencijos savanoriai sukūrė terminų žodynėlį: Savižudybė - savigaiša, savižudis - savigaišena. Idant būtų atsižvelgta į nusigalavimo būdų įvairovę, siūlomi šie nauji žodžiai: vaistadvėsa, vandendvėsa, kulkostipa, drimbagaiša (kai šokama nuo stogo), ratalinda, kilpakiša, pjovadvėsa... Galbūt kai kam vertėtų, prieš pasivadinant kone romantišku "savižudžio" vardu, įsigilinti į kitokią šios sąvokos prasmę? Gal tuomet vietoje kilpos žmogus pasirinktų saulės spindulius, vietoje Giltinės dalgio - mylimosios glėbį...

Baltraus kupletai

Vyzentalio centras žada sumokėti,
Kad lietuvis žydui perduotų tautietį...
Zurofai, brolyti, perduok, kas mus šaudė,
Šaipos Izraely pas jus prisiglaudę...

Problemos dėl silikono

Jauna amerikietė Dženis Rosvel iš Cincinačio taupo pinigus dar vienai plastinei plastinei krutų operacijai. Tačiau ji nesiruošia dar daugiau didinti savo krutų, o nori įsidėti gerokai mažesnius implantus, kadangi pernelyg didelė, apvali ir akis rėžianti krūtinė toli gražu ne visada gyvenime padeda.
26 metų Dženis studijuodama universitete labai krimtosi dėl savo mažos krūtinės, todėl ryžosi operacijai. Tačiau kiek perlenkė lazdą - vietoje normalios krūtinės įsitaisė itin didelę. Baigusi ketverius metus trukusias pedagogikos studijas Dženis labai norėtų tapti mokytoja, tačiau niekaip negali susirasti darbo, nors valstijoje ir jaučiamas jaunų specialistų trūkumas. "Nusiunčiu savo gyvenimo aprašymą ir iš karto sulaukiu skambučio - direktoriai nori su manim pasikalbėti, tačiau vos tik įžengiu į jų kabinetą, jaučiu, kad jie pirmiausia pažvelgia į krūtinę. Vėliau jie taip ir nesiryžta manęs priimti, kadangi veikiausiai nenori apkalbų. Be naujosios operacijos darbo aš taip ir negausiu", - guodėsi Dženis.

Kalėti gali ir šunys

Brazilijoje šuo tapo pirmuoju ir turbūt vieninteliu keturkoju, kalėjime atlikusiu teismo paskirtą bausmę. Po pusantrų metų, praleistų kalėjime, šuo, vardu Bingas, buvo paleistas į laisvę...
Prieš pusantrų metų Maranao mieste Bingas apkandžiojo vieną vairuotoją. Tas padavė į teismą šuns šeimininką ir pareikalavo apmokėti visas su tuo susijusias išlaidas. Tačiau paaiškėjo, kad Bingas - benamis šuo, o tariamasis šeimininkas, kuriam buvo iškeltas ieškinys, tik kartais gyvūną pamaitina. Teisėjas labai mylėjo šunis, todėl nusprendė "nuteisti" ir uždaryti į kalėjimą patį kaltininką. Iš tiesų pusantrų metų Bingas gavo tai, ko neturėjo anksčiau - reguliarų maistą ir stogą virš galvos. Be to, jis buvo prižiūrėtojų ir kalinių labai mylimas bei lepinamas, gyveno nedidelėje vienutėje. Deja, laimė baigėsi, kai gyvūnų mylėtojo vietą užėmė kitas teisėjas. Jis nedelsdamas peržvelgė šią kuriozinę bylą ir išvarė šunį iš kalėjimo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder