Dienos sentencija. "Bulvaro" anekdotai. Bulvaroskopas. Kerštas. Kipre ar Lietuvoje?. Nusivylimas. Skelbimai. Giminė. Gaudys vėją. Apie aušrą. Tikintieji.

Bendrą kalbą greičiausiai suranda niekšai...

"Bulvaro" anekdotai

Astrologija žiūri į žmones kaip į konservus: sprendžia apie juos pagal pagaminimo datą...
* * *
Moteris bėga į parduotuvę duonos. Be penkių minučių devinta valanda vakaro - parduotuvę tuoj tuoj uždarys. Staiga mato - guli girtas vyras. Geriau įsižiūrėjo - visai normalus vyras. Įkišo ranką už kelnių, apčiupinėjo - netgi puikus vyras. Ji žiūri į laikrodį: parduotuvę tuoj tuoj uždarys, o vyrą palikti gaila. Tada ir sumąsto: labai greit užbėgu į parduotuvę, nusiperku duonos, paskui vyrą parsitempiu namo. Taip ir padaro. Tik kai nusipirkusi duonos išeina iš parduotuvės, pamato, kad vyro nebėra. Moteris liūdnai žvelgia į duonos kepalėlį rankose ir bara pati save:
- Dieve mano, galima pagalvoti, kad aš dvejus metus duonos nevalgiau...

Bulvaroskopas

Kuklumas nerodomas, nes jis visada matomas...

Kerštas

Triuškinamai pralaimėjęs prezidento rinkimus krikščionių demokratų lyderis, Seimo narys Kazys Bobelis svarsto galimybę atkeršyti jo neparėmusiems nesusipratėliams. Sklinda gandas, kad daktaras Bobelis žada atsisakyti pamėgtosios "Bobelinės" ir vietoj jos gaminti labai aitraus ir kartaus skonio trauktinę - "Paksinę". Kad nevidonai suprastų prieš ką jie drįso ranką pakelti, netikėliai!

Kipre ar Lietuvoje?

Neseniai paaiškėjo, kad Kipras muzikinės evoliucijos atžvilgiu atsilieka net nuo Lietuvos. Kito atsakymo, galinčio paaiškinti, kodėl lietuvis Linas Adomaitis (jis gi - Adoms, jis gi - buvęs grupės "L+" lyderis) prieš kelias suavaites sulaukė pasiūlymo dalyvauti Eurovizijos konkurso atrankiniame ture Kipro saloje, "Bulvaras" neranda.
Jeigu Linelis laimės atrankiniame ture ir kaip Kipro atstovas važiuos kitais metais į Latvijoje vyksiantį renginį "Eurovision Song Contest" - nieko baisaus. Galima atleisti patriotizmo stoką ir asmeninių interesų viršų. Bet jeigu įvyktų stebuklas ir netyčia L. Adomaitis Rygoje taptų nugalėtoju, kur tada vyktų 2004-ųjų "Eurovizija": Kipre ar vis dėlto Lietuvoje?

Nusivylimas

Premjeras Algirdas Brazauskas vakar patenkino savo patarėjo Arvydo Juozaičio prašymą atleisti jį iš pareigų. Premjeras matyt nusivylė Arvydo veikla, o A.Juozaitis teigia nusivylęs socialdemokratų politika.

Skelbimai

Turguje: "Pas mus prekiaujama tik vietos ūkininkų mėsa"
Ant kapinių tvoros: "Netingėk ir eik į rinkimus"
Kavinėje: "Apsirengusių vyrų neaptarnaujame"
Ligoninėje: "Persionalui draudžiama valgyti, kas liko nuo ligonių"
Čiuožyklos tualete: "Su pačiūžomis ant unitazo nelipti"

Giminė

Žemėtvarkos šeimoje egzistuoja nerašytos, bet griežtos taisyklės: dalytis geriausius sklypus, dalytis tarp savųjų ir pašaliniams apie tai - jokios informacijos. Menkiausiai pažeidę šias taisykles iš šeimos pašalinami...

Gaudys vėją

Lietuviai gaudys vėją prie jūros: jei Lietuvoje pučia vėjas, turi būti ir vėjo jėgainių. Taip mano oficialiai įsteigta Lietuvos vėjo energetikų asociacija, kuri sieks palankių sąlygų šalyje plėtoti šią energetikos kryptį. Taigi nuo šiol patarlė: gaudyk vėją laukuose taps realybe!

Apie aušrą

Norėdami patekti pas gydytojus ligoniai eilę užsiima naktį. Kai kuriems iš jų rytas gali niekada nebeišaušti... O sveikatos apsaugos sistema matyt aušros nebesulauks niekada...

Tikintieji

Neoficialiais skaičiavimais, politinių organizacijų nariais save laiko daugiau kaip 60 tūkstančių Lietuvos gyventojų, arba maždaug pustrečio procento visų rinkėjų. Tačiau jokia šalies valstybinė institucija ir net pačios politinės partijos neturi tikslių duomenų, kiek tikrųjų partiečių yra Lietuvoje. Yra tik informacija apie tai, kad Lietuvoje įregistruotos 36 politinės partijos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder