Dienos sentencija. "Bulvaro" anekdotai. Bulvaroskopas. Kaip žlugdomas menininkas. Kaip kare. "Paršeliškas" sąžiningumas. Politinė pergalė. Pripažinta kalta.

Šuns požiūriu, žmogus viską supranta, tik loti nemoka.

"Bulvaro" anekdotai

Vyras vėlai grįžta iš darbo, atsigula į lovą ir meilinasi žmonai. Viską užbaigęs nusprendžia virtuvėje išgerti arbatos. Nueina, o ten sėdi žmona ir skaito laikraštį.
- Ką tu čia veiki? - nustebo jis. - Aš ką tik tave mačiau miegamajame ir net... Na, tu supranti. Kas gi ten buvo?
- Oi, mielasis, užmiršau tave įspėti, kad pas mus šiandien nakvos mano sesuo. - Tada nueina į miegamąjį ir klausia: - Kodėl tu nieko nesakei?
- Atleisk, Zina. Paprasčiausiai snaudžiau ir užmiršau, kad tu namuose.
* * *
Lietuvos mokslininkai biologai sukryžmino dramblį su drambliu. Tiesa, tai buvo ne genetinis eksperimentas. Tiesiog norėjosi pažiūrėti...

Bulvaroskopas

Jeigu Jūs net dvi savaitės jaučiatės labai gerai, pasitikrinkite ar nesate jau miręs...

Kaip žlugdomas menininkas

Jeigu kada nors netikėtai užeis noras kurti, geriau šitą mintį vyti šalin. Visuomenė menininkų nesupranta. Antai viena moteriškė "Bulvarui" papasakojo, kaip buvo sugniuždytas jos noras tapyti.
Apsilankiusi vienoje parodoje, panelė Zita nusprendė, kad ji pati galinti nupiešti ne ką blogiau. Dažų moteriškė rado likusių dar nuo praėjusio remonto, o teptuką pasiskolino iš kaimynės sūnaus. Liko vienintelė problema - ant ko piešti. Nusprendusi, jog pradžiai bus gerai ir ant faneros, pradedančioji menininkė nukeliavo į statybinių prekių parduotuvę. O ten ir prasidėjo. Faneros Zita ten rado, bet labai didelio formato. Kadangi moteriškė dar nebuvo spėjusi susirgti didybės manija, ji paprašė pardavėjų atpjauti jai mažesnį gabaliuką. Bet statybinių prekių paduotuvės darbuotojai pradedančiosios meninkės nesuprato ir kategoriškai atsisakė su ja terliotis. "Pirkite visą lapą, niekas jo nepjaustys", - buvo akirsta. "Taip ir žlugdomi menininkai", - pagalvojo moteriškė ir nuėjo pirkti plastilino - gal taps skulptorė?

Kaip kare

Bulvaro agentas, laikinai apsistojęs viename iš Šilutės plento penkiaaukščių, kiekvieną vakarą grįždamas namo parsivelka po 7 litrų "bambalį" geriamojo vandens. Nors gyvena vienas, ne visada ir tiek pakanka. Gerai įsidėmėjo jis Visuomenės sveikatos centro gydytojos žodžius, kad visoje Europoje gėrimui ir maisto ruošimui vartojamas gręžinių vanduo, o gruntinis vanduo - tik karo atveju. Taigi, agentas, kaip ir kiti klaipėdiečiai, gaunantys vandenį iš III - iosios vandenvietės (iš Vilhelmo kanalo, o ne iš kokio gręžinio) - kasdien kaip kare. O pastaruoju metu bulvarietis pasijuto jau kaip tikram kare - atsuka kas rytą šalto vandens čiaupą, o iš ten bėga juodut juodutėlis vanduo. Galvoja, gal kokia priešų diversija? Ką ten gerti, tokiame vandeny nedrąsu net juodas kojines skalbti. Kai reikia maudytis, mintyse nusikeikia: "Penkiaaukštis kaimas su miestietiškais vandens tarifais..." ir vėl eina į parduotuvę vandens pirkti. Negi juodas vaikščios?

"Paršeliškas" sąžiningumas

Anądien "Bulvaro" agentė Degustacija Ragautytė, ieškodama peno dvasiai ir ramybės, užsuko į Šventąją. Prisimeditavus į valias, agentė gavo silpną "SOS" signalą iš aptuštėjusio skrandžio ir užsuko į "Paršelio rojų".
Pailsėjusiai dvasiai atgaivinti Degustacija užsisakė taurę vyno, o kad skrandis nemitinguotų, jį nutarė "užkišti" gurmanišku, bet nebrangiu, vos 4 litus baro meniu aprašytuoju užkandžiu "Trys kąsneliai prie vyno". Šią užkandėlę, kaip skelbė meniu, turėjo sudaryti smagurių džiaugsmu vadinamos alyvuogės, sūris "Brie", parduotuvėje kainuojantis 25 Lt už kilogramą ir fermentinis sūris. Tačiau padavėjai atnešus "zakuskę", ant lėkštutės puikavosi tik 6 mažutėlaičiai gabaliukai "fermento" ir penki, 0.5 cm pločio Šilutės "Picarelos" gabaliukai. Visas šis "grožis" padabintas džiovintais krapais. Ir jokių alyvuogių.
Agentė nustebo. Pasipiktino. Susinervino. Atlyžo. Nes ėmė didžiuotis savimi, kad nelygu šventojiškiams, sugeba atskirti "Brie" nuo pigesnio sūrio "Picarela", o alyvuoges - nuo džiovintų krapų. Po to vardan šventos teisybės, išsakė pastabą padavėjai. Ši, kaip dora sąžininga mergina, atsiprašė sakydama, jog užkandėle kainuos 2 Lt pigiau.
Šios istorijos moralas toks, kad sutaupyti "bulvarietei" vis gi nepavyko, nes pajūrio ramybės paveikta paliko sąžiningai padavėjai arbatpinigių vieną litą. Kaip sakoma, kad būtų po lygiai.

Politinė pergalė

"Terminatoriaus" žvaigždė Arnoldas Švarcenegeris pasiekė savo pirmąją politinę pergalę - Kalifornijos rinkėjai pritarė jo remiamai vaikų užimtumo programai.
Austrijoje gimusio aktoriaus pasiūlymui pritarė 55 proc. valstijos rinkėjų, o prieš jį balsavo 45 proc. rinkėjų. Programai finansuoti reikės 455 mln. JAV dolerių per metus.
"Laikas veikti, - sakė aktorius, Respublikonų partijos aktyvistas. -Filmuose esu veiksmo herojus ir noriu toks būti gyvenime. Noriu imtis veiksmų vaikų labui, o ne šnekėti apie tai iki begalybės".
A.Svarcnegeris tikina, kad projektas sumažins nepilnamečių nusikalstamumą, gaujų smurtą, nepilnamečių nėštumo atvejų skaičių ir išgelbės jaunuolius nuo kalėjimo.

Pripažinta kalta

Po viso triukšmo, po visų insinuacijų ir gynybos pateiktos sąmokslo teorijos aktorė Vainona Raider buvo pripažinta kalta dėl vagystės vienoje prabangiausių Beverli Hilso parduotuvių.
Prisiekusieji, tarp kurių buvo mažiausiai trys pramogų verslo atstovai, pripažino, kad "Nekaltybės amžiaus" (Age of Innocence) žvaigždė pernai gruodį išėjo iš parduotuvės "Saks Fifth Avenue" su parduotuvės krepšiais, į kuriuos buvo prigrūsta palaidinių, rankinių, kojinių ir aksesuarų už 5,5 tūkst. JAV dolerių (17 tūkst. litų).
Kaltintojai, kurie spėjo, kad 31 metų W.Ryder galėjo vogti norėdama patirti jaudulį, tvirtino nesieksią laisvės atėmimo bausmės, nors už tokią vagystę galima skirti kalėjimą iki trejų metų. Bausmė aktorei turi būti paskirta gruodžio 6 dieną.
Prisiekusieji nusprendė, kad aktorė kalta dėl vagystės ir vandalizmo, bet išteisino ją dėl įsilaužimo. Pastarajam kaltinimui pagrįsti reikia įrodyti, kad W.Ryder atėjo į parduotuvę iš anksto ketindama vogti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder