Dienos sentencija. "Bulvaro" anekdotai. Bulvaroskopas. Juokas pro ašaras. Tarnyba. Pasiūlymas. Žarnynas. Įtarimai. Naujadarai. Juodasis humoras. Popiežius. Tualetų vaiduokliui - pavojus. Pensija buvusiajai. Įkliuvo besišlapindamas.

Mylėk moterį savyje, o ne save moteryje. Beveik pagal Stanislavskį.

"Bulvaro" anekdotai

Ką galvoja moterys, gulėdamos lovoje su vyrais?
Moksleivė: "Sužinos mama ar ne?"
Prostitutė: "Užmokės ar ne?"
Meilužė: "Ar jo žmona sužinos, ar ne?"
Žmona: "Nubalinti lubas ir dar bus gerai?"
***
Gera tolimųjų reisų vairuotojui - mergina jo laukia stotyje.
Gera jūrininkui - mergina jo laukia uoste.
Gera lakūnui - mergina jo laukia oro uoste.
Tik merginai bloga - tai autobusų stotyje, tai uoste, tai oro uoste...

Bulvaroskopas

Susirinkimas - tai toks įvykis, kuriame taupomos minutės ir prarandamos valandos.

Juokas pro ašaras

Knyga - tai malonus, įdomus daiktas. (Iš dešimtokų kūrybos).

Tarnyba

Pernai Lietuvos kariuomenėje privalomąją tarnybą atliko daugiau kaip 6000 šauktinių, 18 iš jų baigę aukštuosius mokslus. Kai kurie aukštųjų mokyklų studentai tvirtino, jog mieliau vyktų į užsienį dirbti juodo darbo, negu metus praleistų Lietuvos kariuomenėje. Akademinio jaunimo nuomonė griežta - privaloma karinė tarnyba baigus aukštąją mokyklą yra absurdiška. Valstybė taip švaisto pinigus, kuriuos skiria jaunuolių studijoms. Nuo 2001 metų aukštųjų mokyklų studentai ir absolventai gali lankyti Vadų kursus. Taip jie atlieka privalomąją karo tarnybą bei įgyja atsargos leitenanto laipsnį.

Pasiūlymas

Po to, kai areštinėje atsidūrė dešimtys Marijampolės ir Alytaus teritorinių muitinių inspektorių ir jų Ketinama sulaikyti dar daugiau, natūraliai kyla pasiūlymas ar nevertėtų muitinės namelius iš karto įrengti su grotomis, kad muitininkai galėtų atlikti bausmę čia pat darbo vietoje?

Žarnynas

Klaipėdos apygardos prokuratūra per pusmetį nebaigė tirti baudžiamosios bylos dėl pernai Būtingės naftos terminale įvykusios avarijos. Nustatyta, kad terminalo povandeninės dalies - žarnos, kuriai trūkus į jūrą išsiliejo beveik 60 tonų naftos, nekontroliuoja nė viena Lietuvos valstybinė institucija, dėl to ir nėra ko tirti. Ar ne metas įkurti Terminalo žarnyno priežiūros departamentą?

Įtarimai

Bankrutuojančių Kauno įmonių turtas tampa pasipelnymo šaltiniu. Policijos pareigūnai įtaria, kad iš kai kurių stambių miesto gamyklų metalas išvežamas sunkvežimiais nežinoma kryptimi. Tai, kad dingsta spalvotųjų metalų turintys įrengimai, neslepia ir žlugusių fabrikų darbininkai, tačiau, nesant tiesioginių įrodymų, kaltieji lieka nenubausti.

Naujadarai

Nešikas - vidurių užkietėjimas.
Operacija - patruliuojantiems policininkams per raciją transliuojama opera.
Operatorius - chirurgas.
Operetė - chirurgo asistentė.

Juodasis humoras

Anglų darbininkas, krovęs rūbus į automatinį pramoninį džiovintuvą, staiga neteko pusiausvyros. Jo kolega tespėjo pamatyti didžiuliu greičiu besisukančias kojas. Darbininkas šio džiovinimo neatlaikė ir mirė.

Popiežius

Sausio mėnesį buvo ekshumuotas Jono XXII kūnas, kad būtų galima perkelti į kitą kapavietę Šv. Petro bazilikoje (Romoje). Apeigose dalyvavę asmenys apstulbo: nuo 1963-iųjų "gerojo popiežiaus", kaip jį pravardžiuodavo, veidas išliko nepaliestas laiko ir besišypsantis.

Tualetų vaiduokliui - pavojus

- Aš ploviausi rankas, kai išgirdau, kad kažkas mane šaukia vardu, - papasakojo "Souh China Morning Post" žurnalistė. - Atsisukau, tačiau tualete nieko nebuvo.
Jau kuris laikas žurnalistės kolegės įsitikinusios, kad šeštajame jų pastato aukšte, kur įsikūrusi redakcija, vaidenasi, o ypač to aukšto tualetuose. Tokie nerimą keliantys gandai trukdo geram įmonės darbui. Kinų žurnalo direkcija buvo priversta kreiptis į du budistų vienuolius. Jie bus įpareigoti išvyti piktąsias dvasias iš patalpų.

Pensija buvusiajai

okietijos teismas neseniai nuteisė išsiskyrėlį mokėti pensiją savo buvusiai žmonai ir jos vaikui (tai yra savo sūnui). Reikia pažymėti, kad jaunoji moteris dirbtiniam apvaisinimui pasinaudojo užšaldyta buvusio sutuoktinio sperma, su juo pačiu nepasitarusi. Nepaisant to, kad jo gynėjai tai pavadino spermos vagyste, vyras, nors ir išsituokęs, turės materialiai aprūpinti savo buvusią žmoną ir prieš jo valią jam pagimdytą vaiką.

Įkliuvo besišlapindamas

Gulfporto miestelyje (JAV, Misisipės valstija) buvo sulaikytas 23 metų Darelas Elis, šlapinęsis viešoje vietoje. Kadangi su savimi neturėjo jokių dokumentų ir sulaikomas priešinosi, policininkas jį nusitempė į nuovadą ir uždarė į areštinę. Praleidęs visą naktį už grotų vyriškis jau turėjo būti paleistas, tačiau asmeninius daiktus turėjęs grąžinti policininkas jo kišenėje rado raštelį. Ten buvo parašyta: "Sukraukite pinigus į popierinį maišelį, tai apiplėšimas". Toks raštelis buvo panaudotas prieš porą savaičių apiplėšiant banko skyrių gretimame miestelyje. Tardomas Darelas prisipažino tai padaręs. "Tiesiog keista, kad jis buvo toks kvailas ir nesunaikino tokio svarbaus įkalčio", - stebėjosi nusikaltėlio bukumu Gulfporto šerifas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder