Dienos sentencija. "Bulvaro" anekdotai. Bulvaroskopas. Juokas pro ašaras. Naujadarai. Saugumas saugosiYRA FOTO. Ignoracija. Priežastis. Liūdniausia žinia. Radiniai. Kaip tvirtėja santuokos. Grafiti paišė patys. Liko tuščiomis.

Išminčius negalvoja, kas yra išmintis.

"Bulvaro" anekdotai

- Ir kaip tu sugalvojai ją vesti?
- Ai, sėdėjome, kalbėjome. Galiausiai aš nebežinojau, ką daugiau jai pasakyti...
***
Mokesčių inspekcija gavo laišką:
"Aš šiąnakt niekaip negalėjau užmigti - graužė sąžinė, nes neteisingai nurodžiau pajamas deklaracijoje. Siunčiu jums 600 dolerių.
P. S. Jeigu ir šią naktį neužmigsiu, atsiųsiu likusius pinigus."

Bulvaroskopas

Progreso dialektika: tiesioginis veiksmas lemia ir tiesioginę reakciją.

Juokas pro ašaras

Knyga prasiskverbia pro storą šiuolaikinio žmogaus dvasinį kūną, įsiskverbia į širdį, protą, į pačią sielą. (Iš dešimtokų kūrybos).

Naujadarai

Skirtukas - skyrybų advokatas.
Sodinukas - ką tik už grotų pasodintas pilietis.
Statyba - draugų vaišinimas alkoholiniais gėrimais.
Sužaloti - virsti žala karve.

Saugumas saugosi

"Bulvaro" specialiųjų tyrimų tarnyba (BSTT) gavo informacijos, kad Klaipėdos saugumas susirūpino savo saugumu. Apie tai byloja ir toks faktas, kad visame Saugumo pastate Sodų gatvėje paprasti langai pakeisti veidrodiniais (pro tuos nieko nesimato iš išorės. - BSTT past.). Aišku, kad ne iš gero gyvenimo Saugumas ėmėsi tokių darbų ir apturėjo tiek išlaidų. O ką daryti, kai aplink vien šnipai: "Klaipėdos" viešbutį įsigijo kažkokie šiauliečiai, šalia namą nusipirko vienas... (pavardė BSTT žinoma), dar iš vienos pusės - finansinio oligarcho rezidencija, o iš vakarų - konkurentai - VPK. Kaip čia apsieisi be veidrodinių langų, jei iš visų pašalių tik vaizdo kameros ir paparaciai...
P. S. "Bulvaras" sąmoningai nutyli penktąjį kaimyną, bo jis čia lyg ir ne prie ko.

Ignoracija

Demografinių tyrimų centro mokslininkai, atlikę tyrimą, pastebėjo, kad Lietuvoje, kaip ir kitose civilizuotose šalyse, daugėja moterų, kurios apsisprendžia vaikus gimdyti ir auginti vienos. Tataigi Lietuvos vyrams belis dairytis į latves arba kaliningradietes!

Priežastis

"Jis išgėrė jos kavą, todėl Apuokas pakuteno jį peiliuku". (Iš palangiškio paaiškinimo policijai)

Liūdniausia žinia

"Nepavykus tapti našle, ji graužiai apverkė savo likimą". (Iš Palangos gimnazisto rašinio)

Radiniai

62 000 mobiliųjų telefonų buvo rasti palikti Londono taksi automobiliuose per šių metų šešis mėnesius. Būtent tokį skaičių paskelbė Londono taksi asociacija. Taigi vienam taksi tenka maždaug trys telefonai. Taip pat suskaičiuota, kad per tą patį laikotarpį ant galinės taksi sėdynės palikta 2 900 portatyvinių kompiuterių, stiklainis su auksine žuvele, pilnas deimantų lagaminas, 30 000 frankų grynaisiais ir maža mergytė.

Kaip tvirtėja santuokos

Keturiasdešimtmečių vokiečių iš Miuncheno šeima kartu pragyveno 15 metų, bet taip ir nespėjo pažinti vienas kito polinkių. Gyvendami meilėje ir santarvėje nė vienas nedrįso prisipažinti turįs šiokių tokių sadomazochistinių polinkių, mat bijojo būti palaikytas iškrypėliu. Tad gyvendami abiem nuobodų šeimyninį lytinį gyvenimą, jie kartkartėm atskirai apsilankydavo Vokietijoje labai populiariuose "svingerių" klubuose, kur galima susirasti seksualinių partnerių vienai nakčiai. Tačiau nutiko taip, kad vieną kartą viename tokių klubų abu sutuoktiniai netikėtai susitiko. Kadangi klubas buvo skirtas švelnių sadomazochistinių pojūčių ištroškusiems žmonėms, sutuoktiniai netruko suprasti, kad ilgus metus slėpti polinkiai yra būdingi jiems abiem. Dabar jų santuoka kur kas laimingesnė.

Grafiti paišė patys

Oerebro mieste Švedijoje netrukus prieš teismą stos visi vienos kompanijos darbuotojai. Tiesa, firma nėra labai didelė (joje tedirba 7 žmonės), tačiau jai gresia nemenkos bausmės dėl sukčiavimo ir chuliganizmo. Firmelė buvo laimėjusi konkursą valyti nuo miesto pastatų sienų chuliganų nupieštus grafiti. Verslas sekėsi neblogai, kol policijos pareigūnai nutarė atidžiau saugoti pastatų sienas ir per keletą mėnesių beveik visiškai išgaudė grafiti paišytojus. Tad darbuotojai nutarė, kad jei darbo jiems nebeparūpina chuliganai paaugliai, jie gali jo pasirūpinti patys. Tad naktimis firmos darbuotojai apsiginkluodavo dažų balionėliais, o dienomis patys valydavo ką pripaišę. Tai truko tol, kol vienas firmos darbuotojas įkliuvo policininkams.

Liko tuščiomis

Pretorijoje, Pietų Afrikos Respublikoje, kruopščiai suplanuotas banko furgono apiplėšimas nuėjo šuniui ant uodegos, nors viskas ir vyko tiksliai pagal planą. Maždaug 15 žmonių grupė keliais automobiliai apsupo banko furgoną ir jį lydėjusį policijos automobilį, mikliai užmigdė visus banko apsaugos tarnautojus bei policininkus migdomosiomis dujomis, o patys laužtuvais atsidarė furgoną ir išsinešė tris metalines dėžes, kuriose vežiojami pinigai. Deja, atidarius jas teko labai nusivilti. Puikiai suplanavę operaciją nusikaltėliai nenumatė fakto, kad furgonas jau grįžo iš savo kelionės tikslo ir dėžės paprasčiausiai buvo tuščios...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder