Dienos sentencija. "Bulvaro" anekdotai. Bulvaroskopas. Juokas pro ašaras. Naujadarai. Kuris gaidys užkapojo..?. Frazės, sustabdžius kelių policijai. Lygybė. Sėdėti pirtyje irgi sportas. Skambesio tragedija. Nugalėtojas.

Išsivadavęs iš rūpesčių, išsivaduosi ir iš laimės.

"Bulvaro" anekdotai

Norbertas savo žmonai:
- Taip, šiandien mečiau rūkyti, prieš mėnesį - gerti. Dabar atėjo tavo eilė...
* * *
Pasipiktinęs vyras šaukia tarnui:
- Kas pamerkė šitas bjaurias gėles?
- Jūsų žmona, pone.
- Kokios jos nuostabios...
* * *
Sėdi papūga virtuvėje. Žiūri kaip šeimininkė verda vištą. Po kurio laiko pareiškia:
- Gal užteks iš lavono tyčiotis?

Bulvaroskopas

Tikėdamasis didelio palikimo, nesitikėk didelės laimės.

Juokas pro ašaras

Nesvarbu, ar žmogui penkeri, ar šimtas metų, bet jei jis turi tėvus, su jais bendrauja, tai žmogus vis tiek yra vaikas. (Iš dešimtokų kūrybos).

Naujadarai

Daboklė - vaikų darželio auklėtoja.
Dailylentės - gražios panelės su mažomis krūtimis.

Kuris gaidys užkapojo..?

Pietų Korėjoje ir Japonijoje vykstančiame pasaulio futbolo čempionate madingomis tapo žaidėjų šukuosenos su skiauterėmis. Vienas toks gaidys negyvai užkapojo (privertė pasitraukti iš čempionato) Japonijos futbolininkus. Vakar gavome keletą neetatinio "Bulvaro" fotokorespondento Japonijoje ir Pietų Korėjoje Ku bai-čio gaidžių nuotraukų. Pažvelgę į jas pabandykite nustatyti, kuris iš skiauterėtųjų, tarsi grūdus, "sulesė" Japonijos rinktinės žaidėjus. Pirmasis šiandien nuo 9.00 iki 9.15 val. paskambinęs į redakciją tel. 411308 ir teisingai nurodęs japonų skriaudiką bus apdovanotas specialiu prizu. Būtų gerai, jei nurodytume to gaidžio pavardę ir šalį, kurioje jis buvo "išperėtas".

Frazės, sustabdžius kelių policijai

Vaikščiokite aplink policijos automobilį baisiai susikrimtusiu veidu ir tylėdamas.
Apsimeskite, kad užsikirto jūsų durelių užraktas, išlįskite pro langą, pasakykite, kad pamiršote vairuotojo pažymėjimą, vėl išlįskite, tada pliaukštelėkite sau per kaktą ir lįskite vidun techninio paso.

Lygybė

Moterų ir vyrų lygių galimybių įstatymas veikia jau ketveri metai, tačiau įrodyti darbdavių, diskriminuojančių moteris, kaltę labai sunku. Lietuvos darbo biržos Statistinės informacijos skyriaus viršininkės Rasos Babianskienės duomenimis, 80 proc. moterų dirba mažiau kvalifikuotą darbą negu vyrai, o valdžios ir valdymo struktūroje dirbančių moterų tėra 3-6 proc. Moterys Lietuvoje diskriminuojamos ir atlyginimo požiūriu: 2000 m. jos uždirbo 19 proc. mažiau nei vyrai. Neseniai Seime užregistruotos Moterų ir vyrų lyčių lygių galimybių įstatymo pataisos, siekiant paspartinti vienodų galimybių įtvirtinimą.

Sėdėti pirtyje irgi sportas

Stokholme buvo surengtas pirties mėgėjų čempionatas, kuriame buvo nustatyti patys atspariausi karščiui švedai. Nugalėtojas Ari Petrovas beveik 100 laipsnių temperatūros garinėje pirtyje sugebėjo išbūti 5 minutes ir 10 sekundžių. Tarp moterų laimėjo Hilka Loimi, iškentusi nežmoniškai karštoje pirtyje 4 minutes ir 28 sekundes. Beje, abu laimėtojai, nors ir turi Švedijos pilietybę, yra kilę iš Suomijos. Suomijoje pirčių tradicijos kur kas gilesnės. Dabar abu nugalėtojai ruošis rugpjūtį Suomijoje vyksiančiam pasaulio čempionatui. Čia jiems nugalėti bus praktiškai neįmanoma, kadangi yra keli suomiai, per varžybas karštį ištveriantys ilgiau nei 13 minučių. Pernai užfiksuotas ir pasaulio rekordas - vienas suomis 100 laipsnių temperatūrą ištvėrė net 14 minučių ir 16 sekundžių.

Skambesio tragedija

Vieno aludės kliento kišenėje nuolat skambėjo mobilusis telefonas. Kiti lankytojai ne kartą jo prašė aparatą išjungti, tačiau tas nereagavo. Galiausiai pats nervingiausias lankytojas užmušė užsispyrėlį buteliu ir pasidavė policijai.

Nugalėtojas

Septyniasdešimtmetis italas Armando Pinelis ilgai ginčijosi su kaimynu, kuriam iš jų dera sėdėti ant vienintelės palmės šešėlyje stovinčios kėdės. Kai pagaliau ginčą laimėjęs senolis išdidžiai atsisėdo, medis lūžo ir nuvirto tiesiai ant jo.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder