Dienos sentencija. "Bulvaro" anekdotai. Bulvaroskopas. Išgelbėjo draugą. Visi lietuviai. Lošėjai. Už 11 vietą - 750 000 litų!. Pamokėlės ekstrasensams. Prasčiau nei vyrai. Žmogus Mėnulyje. Jūs tikrai turite vaikų!.

Kitam visai kiti plaukai galvoj...

"Bulvaro" anekdotai

Ligonis atgauna sąmonę:
- Daktare, jaučiu, jog po operacijos aš numečiau nemažai svorio!
- Nieko nuostabaus! Juk prieš operaciją jūs turėjote ir kojas, ir rankas...
***
- Močiut, tu turi didžiulę gyvenimo patirtį! Sakyk, kaip pelnyti ypatingą vyro dėmesį, kad jis į nieką daugiau nesidairytų ir priklausytų tik tau?
- Geriausias būdas - tvirtai suspausti rankose du nedidelius rutuliukus...

Bulvaroskopas

Nors ir suriesi dešrą į rinkę, begalinė ji nebus.

Išgelbėjo draugą

Lietuvos televizijos vadovybė atleido laidos "Išgelbėk draugą" vedėją Jolitą Višinskytę, besifilmuojančią TV3 ir "Tango TV" televizijų realybės šou "Akvariumas II".
Net ir atleista iš LRT Jolita liko ištikima vestosios laidos principui išgelbėti draugą. Iškankintam susilaikymo bei išgėrusiam alkoholio "Akvariumo" gyventojui Psichui pakilo spaudimas, tik ne kraujo. Nors, pasak žinovų, Psichas dėl to tikrai nebūtų miręs, tik gal tapęs nervingesnis, na, gal dar būtų sutinę kiaušiniai, J. Višinskytė nutarė išgelbėti draugą nuo blogos savijautos! Visai Lietuvai stebint raudonplaukė aistringai atsidavė Psichui lovoje. J. Višinskytė ne tik išgelbėjo draugą, bet ir smunkantį laidos populiarumo reitingą. Vis daugiau žiūrovų buvo pradėję bodėtis "Akvariumu II", tvirtindami, kad šis šou tampa monotoniškas ir nuobodus. Parodžius J. Višinskytės ir Psicho pasimylėjimą, kitą dieną daugelyje Lietuvos įstaigų darbuotojai naują darbo dieną pradėjo vienas kitą klausinėdami: "Ar matei?!"
Apklausos rodo, jog šiomis dienomis keliskart daugiau žiūrovų vakaroja prie televizorių laukdami, kad prezervatyvai būtų panaudoti pagal paskirtį - reikėtų išgelbėti ir Džordaną Butkutę nuo mieguistumo bei apatijos, kuri šiai dainininkei, sako, visai nebūdinga...

Visi lietuviai

Išvedus vidurkį iš visų įregistruotų kandidatų pagrindinių anketinių duomenų: vidutinis kandidatas šįkart yra 54 metų vedęs vyras, lietuvis, turintis tris vaikus - du sūnus ir dukterį, Seimo narys, gyvenantis Vilniuje, tačiau kilęs iš Lietuvos provincijos, Vilniaus universitete įgijęs aukštąjį ekonomisto išsilavinimą, turintis mokslų daktaro laipsnį, gerai mokantis rusų ir anglų kalbas, nepriklausantis jokiai politinei partijai, sukaupęs turtų ir santaupų maždaug už milijoną litų, laisvalaikiu mėgstantis sportuoti, žvejoti ir skaityti knygas. Nėra nė vieno kandidato, kuris galėtų bent 75 procentų tikslumu atitikti šį vidutinį portretą. Tai gana skirtingi žmonės. Vienintelis bendras kandidatų bruožas tas, kad visi jie yra lietuviai. Visi kandidatai, išskyrus V.Šustauską, turi aukštąjį išsilavinimą.

Lošėjai

Tampam lošėjų tauta. Parduotuvėje ir ten nebegali nusipirkti degtukų nedalyvaudamas kokiame lošime. Renkame (ir labai tuo didžiuojamės) net tai, ko nerenka civilizuotame pasaulyje - mis nelaisvę. Gal kitur nerenka, nes mąsto ir apie paprastai skiriamą gražuolei ne tik karūną, bet ir misiją - būti gerumo, pagalbos vaikams ir ligoniams misioniere? "Bulvaras" tikisi, kad niekas nesumanys surengti misterio pakelių maniako rinkimų...

Už 11 vietą - 750 000 litų!

Apie pinigus Lietuvoje daugelis įpratę garsiai kalbėti tik tada, kai jų trūksta ir reikalaujama. mūsų šalies krepšininkių rinktinė lėšų šiemet turėjo pakankamai - bemaž 750 tūkst. litų. Pasidomėti, kaip šie pinigai buvo naudojami, paskatino krepšinio kuluaruose sklandančios kalbos apie tai, kad jie buvo leidžiami netaupiai ir kad pasaulio čempionate užimta 11-oji vieta, nugalėjus tik Taivaną ir Kubą, neverta tokių didelių pinigų, kokie buvo išleisti pasirengimui bei dalyvavimui.

Pamokėlės ekstrasensams

Irano policija ieško apsišaukėlio burtininko, kuris įteigė vienam vyrui, kad jis yra nematomas ir gali plėšti bankus. Teherano banko klientai greit sučiupo nevykėlį plėšiką, kuris traukė jiems banknotus iš rankų. Na, mūsiškiai ekstrasensų klientai dar patiklesni. Gal klaipėdiečius plėšikus galima būtų įtikinti, jog krautuvių vitrinų daužyti neverta, nes gali juos pereiti kiaurai?

Prasčiau nei vyrai

Ištyrus pusę milijono draudimo kompanijai "Admiral Insurance found" pateiktų ieškinių, paaiškėjo, kad moterys beveik dvigubai dažniau nei vyrai susiduria automobilių stovėjimo aikštelėje, 23 proc. dažniau įvažiuoja į stovinčias mašinas ir 15 proc. dažniau važiuodamos atbuline eiga trenkiasi į kitą transporto priemonę.
Tačiau prieš pradėdami džiūgauti vairuotojai vyrai turėtų žinoti, jog tyrimas taip pat nustatė, kad stipriosios lyties atstovai dažniau pakliūva į rimtas avarijas, už kurias draudikui tenka gerokai brangiau mokėti, ir mirtinai sužaloja daugiau pėsčiųjų.
98 proc. neatsargaus vairavimo atvejų taip pat kalti vyrai.

Žmogus Mėnulyje

NASA rengia knygą, kuri įrodys, jog žmogus iš tikrųjų buvo išsilaipinęs Mėnulyje ir kad tai - ne slaptame angare susuktas filmukas.
Jau daug metų sklando gandai, kad Amerikos kosminis laivas "Apollo" nebuvo nusileidęs Mėnulyje, o nuotraukos padarytos ne jame, bet paviljone, siekiant įtikinti visą pasaulį, kad JAV šiose lenktynėse pralenkė Sovietų Sąjungą.
Rugsėjį Bazas Oldrinas, antrasis Mėnulyje išsilaipinęs astronautas, smogė į veidą žmogui, suabejojusiam šiuo faktu. Bartas Sibrelas, filmo apie "sąmokslo teoriją" autorius, pareikalavo, kad 72 metų B.Aldrinas prisiektų Biblija, jog iš tikrųjų buvo nuskridęs į Mėnulį.
Prokuratūra atsisakė kelti astronautui baudžiamąją bylą dėl šio incidento.

Jūs tikrai turite vaikų!

Jei apie tai nuolat primena žmona. Jūs žinote visus alaus barus šalia vaikiškų pieno mišinėlių parduotuvių. Jei durų apvadai bute žymimi centimetrais. Jei jums labai įdomu, kada į jūsų miestą atvažiuos cirkas. Jei pusryčiams gaunate prakąstą kotletą ir nebaigtus valgyti makaronus. Ir jeigu jūs - arkliukas yhaha...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder