Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas vyrams. Bulvaroskopas moterims. Komercinis pasiūlymas. Sakykime gražius žodžius!. Klysta ir specialistai. "Otkryto" ir "Open".

Lietuvoje mirusieji, ačiū Dievui, balsuoti neateina...

Anekdotai

- Yra posakis: "Laikas - pinigai". Ką jis vis dėlto reiškia?
- Jis reiškia, kad laikas vis eina ir eina, o pinigų vis nėra ir nėra...
* * *
Atveža į ligoninę moterį - visur lūžiai, mėlynės. Gydytojas klausia, girdi, kaip tai sugebėjote.
- Vis per jus, gydytojus. Išbėrė visą kūną, o gydytojas man sako: kai prausiesi, apsiliek šiltu pienu.
- Ir ką?
- Na, dvi dienas viskas gerai. O šiandien karvė ant gabalėlio muilo paslydo...

Bulvaroskopas vyrams

Glostydamas žmoną prieš lytinį aktą, stenkitės galvoti apie ką nors malonaus...

Bulvaroskopas moterims

Paryčiais laukdami vėluojančio vyro, stenkitės galvoti apie ką nors malonaus...

Komercinis pasiūlymas

Pensininkė Eleonora Krapajivienė prisipažino telkianti kuopelę pensininkių amžiaus avantiūrai. "Negaliu ramiai praeiti pro parduotuvę "Batų kalnas", tarsi vinis kulnan smigtų", - net suvaitojo reikalą dėstydama. Trukdąs inkaras, likęs nuo senų laikų, kai dar jūrininkų valgykla čia buvusi. Inkaras jai, prisiekusiai uostamiesčio patriotei, pasirodo, esąs ypatingas simbolis. Asociacijas keliąs nuo užutėky rymančio barkaso iki skrajojančio olando. O prie ko čia batai? - paklausė "Bulvaro" agento ultimatyviai. Žinau, sakė dar, kad ir batynui nuo to inkaro tikrai ne geriau - ne vienam šauna, kad pagaliau rado, kur galima įsigyti matroskių. Vardan teisingo miesto veido inkarą ji be iškilmingų ceremonijų perkeltų už keliolikos žingsnių prie kavinės "Junga", kurios eksterjerui kaip tik, jos manymu, trūkstą svaraus jūrinio akcento.
"Tik nesakykit paskui, kad neperspėjau", - pensininkė Eleonora atsisveikino su kipšiukais akyse.

Sakykime gražius žodžius!

Niekai yra pasakymas, jog vyrai myli akimis, o moterys - ausimis. Stiprioji lytis lygiai taip pat kaifuoja nuo komplimentų. Viena moteris savąjį pamalonino štai tokiu: "Brangusis, tik pažvelk į savo plačią burną - galėtum pats sau pašvilpti į ausį. Kaip tik ir ausys nulėpusios..."

Klysta ir specialistai

Nepaisant, jog pirmosios erkės nubudo visai neseniai, Užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės centras žiniasklaidai suskubo pateikti informaciją, esą lyginat praėjusių metų tą patį laikotarpį, šiemet fiksuojamas didesnis sergamumas Laimo liga, kuria susergama įsisiurbus užsikrėtusiai erkei. Visuomenės sveikatos sergėtojai, sudarę pelningas žodines sutartis su farmacijos kampanijomis, siekiančiomis kuo daugiau prastumti vakcinos nuo erkinio encefalito, ko gero erkes supainiojo su kitais kraujasiurbiais.

"Otkryto" ir "Open"

Lietuvos delegacija, kurios nariai Atėnuose iškilmingai pasirašė istorinę stojimo į Europos Sąjungą sutartį, Graikijon skrido lėktuvu, greičiausiai priklausančiu "Lietuvos avialinijoms". Džiaugsmingai besišypsantys ir mojuojantys išlydintiesiems garbingieji nariai lainerin žengė pro duris (ar ką ten tie lėktuvai turi), virš kurių puikavosi du užrašai: "Otkryto" ir "Open".
Galima įvairiai spėlioti, kodėl užrašai būtent šiomis dviem kalbom. Pavyzdžiui: Lietuvai įstojus į ES su viršiausia valdžia teks bendrauti angliškai, o su energijos (naftos, dujų...) resursų šeimininkais bei savininkais derėtis rusiškai. Valstybine kalba kalbės tik runkelių, karvių bei kuilių augintojai, kurie, kaip žinia, lėktuvais retai teskraido.
Bet vis tik geriau jau ir po gegužės telieka abu užrašai, negu vienintelis "Otkryto"...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder