Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Savam krašte pranašu nebūsi.... Nežinia. Pakalnutės. Davė pylos. R.Pakso atvaizdas - fotomontažas.

Penas dvasiai sunkiausiai virškinamas...

Anekdotai

Į kandidato namus skambina jo patikėtinis, į kurį kreipėsi rinkėjas, prašydamas audiencijos:
- Jis tvirtina, kad su kandidatu sėdėjęs mokykloje viename suole.
Atsiliepia kandidato žmona:
- Perduokite tam gudruoliui, kad mano vyras niekuomet, niekur ir nė su kuo nesėdėjo!
***
Perskaitęs kalbą konferencijoje kandidatas į prezidentus bara savo referentą:
- Aš gi liepiau parengti tekstą penkiolikai minučių, o užtrukau visą valandą!
- Ten gi buvo keturi egzemplioriai...

Bulvaroskopas

Jeigu Jūs šiandien vaikščiosite pėsčias, tai, šiukštu, nepamirškite: pėstieji būna dviejų tipu: vikrus ir negyvi...

Savam krašte pranašu nebūsi...

Skaitytojai džiaugiasi, kad "Bulvaras" vis daugiau dėmesio skiria "Pamario devynetukui" - pajūryje išrinktiems net devyniems Seimo nariams. Gavom ir klausimuką: "Kaip suprasti, kad, tarkim, Raimondas Palaitis "Balticum" ekrane vis apie Klaipėdos bėdas - mikroautobusų vežėjus, Smiltynę - porina, o Rimas Valčiukas, karius pasitelkęs, Palangos pliažus valo?!"
Nieko čia keista, mielieji. Savam krašte pranašu nebūsi. "Rimtus reikalus spręsdamas savo miesteliuose nori nenori kažką užkliudai, su kažkuo esi artimai susijęs", - teigia ponas Palaitis, prisipažindamas, kad su Klaipėdos "mikriuku" tikrai nėra nėkart važiavęs ne tik į kokį Tauralaukį, bet ir H. Manto gatve. O štai mažakalbis alpinistas Valčiukas kukliai prisipažįsta, kad su Karklės regioninio parko sklypų specialistu A. Urbiu Olandų kepurės pakrantę keliais kaip Šiluvą perėjo... "Karštais taškais" tiesiog abu susitarę pasikeitėm, reziumavo abu seimūnai.
Ne visi tokie aktyvūs. Tvirta moteris Janė Narvilienė pakeitė tik gerbiamą Kazimierą Prunskienę, bet ne Kretingą, o štai Egidijus Skarbalius nuo Žemaitijos mylimos prieigų "nė krust"! "Pavydėtinas pastovumas", - pyktelėjo "Aktualijų" ir "Rūpesčių" vedėjas Arūnas Liubinavičius, laidos metu priminęs ponui Egiui, kad reikia kalbėti valstybine kalba.

Nežinia

Jau ketvirta diena Lietuvos kaimuose ir miesteliuose vyksta visuotinis žemės ūkio surašymas, tačiau, kaip apsilankę kai kuriuose šalies kaimuose įsitikino žurnalistai, dalis kaimiečių apie jį išvis nežino. Kiti tvirtino neketiną nelauktiems svečiams aprodyti savo ūkių, juo labiau leisti skaičiuoti savo augintinių.

Pakalnutės

Nors pakalnutes skinti draudžiama, tačiau turgaviečių prekystaliai nuo jų lūžta. Įstatymai skelbia, kad piliečiams, skinantiems ir parduodantiems pakalnutes, gresia bauda nuo 25 iki 100 litų. Nors su pakalnučių augintojais kovoti - ne su kovinių šunų veisėjais kovoti, tačiau per dešimtmetį Klaipėdoje dėl tokių pažeidimų nebuvo nubaustas nė vienas žmogus.

Davė pylos

Vyriausybėje vykstant pinigų dalyboms, finansų ministrė Dalia Grybauskaitė davė pylos Žemės ūkio ministerijos vadovui Jeronimui Kraujeliui. Laimei, kad nebuvo prieeita iki kraujo praliejimo ir gerbiamas Kraujelis liko sveikas...

R.Pakso atvaizdas - fotomontažas

Sukurti šalies vadovo Rolando Pakso portretą pavyko tiktai surengus dvi fotosesijas. Šalies vadovas R.Paksas oficialiam plakatui nufotografuotas sėdintis kėdėje. R.Paksą pavasarį fotografavęs Audrius Zavadskis šalies vadovą pirmiausia įsiminė kaip objektyvo bijantį žmogų. A.Zavadskis sakė, kad atsidūręs priešais o fotoaparatą R.Paksas atrodydavo griežtas: "Jis pasidaro piktas. Piktesnis, negu yra iš tikrųjų".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder