Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. R. Paksui žmona iškrausto kišenes. ĮDĖTI AUKOJANČIO PAKSO FOTO!!!!!!!!!!!. "...tokį lobį atradau...". ĮDĖTI DAINUOJANČIO KUČINSKO FOTKĘ!!!!!!!!!!!.

Tautos išrinktasis, buvęs Kauno meras, Klaipėdos universiteto studentas Vytautas Šustauskas, kreipdamais į žurnalistą, žmones ėmė skirstyti į sugebančius ir nesugebančius duoti snukin: "Triperi tu, klipata, kaip drįsti rašyti, kad Daktaras nusikaltėlis? Jis nors į galvą sugeba duoti, o tu, korumpuotasis žurnalistas, nieko nemoki."

Anekdotai

- Boksas - puikus sportas. Jo dėka aš neblogai uždirbu.
- Jūs turbūt garsus boksininkas?
- Ne. Aš stomatologas.
***
Gimdymo namai. Seselė pasikvietė vieną iš koridoriuje laukusių vyrų ir paskelbė:
- Sveikinu, jums gimė sūnus!
Kitas, šalia jo stovėjęs vyras pykteli:
- Kaip, jis juk laukė po manęs?

Bulvaroskopas

Šiandien nerūkykite, nes pūs toks stiprus vėjas, kad gali išrauti cigaretę su dantimis...

R. Paksui žmona iškrausto kišenes

Matyt, prezidentui jau seniai neišmokėta alga, nes pasibaigus jo lakūno licencijos terminui, jis neįstengė įsigyti bent komercinio piloto licencijos (kad galėtų uždarbiauti skraidindamas kitų valstybių vadovus ar komisarus), o pasinaudodamas savo, kaip vyriausiojo šalies ginkluotųjų pajėgų vado, tarnybine padėtimi, išsirūpino karo lakūno diplomą, už kurį nereikia mokėti. Prezidentui vaikštinėjant po Palangą paaiškėjo, jog jis švarko kišenėse neturi net kelių litų išmaldai. Kelis litus, kuriuos valstybės vadovas ištiesė prie bažnyčios tvoros sėdinčiam elgetai, teko skolintis iš savo apsaugos darbuotojo.

"...tokį lobį atradau..."

Ši vasara neeilinė populiariam dainininkui, o nuo žiemos - rinkimų miesto politikui Edmundui Kučinskui. Tikri "laimės laiptai" buvo Edmučiui ėjimas į miesto valdžią. "Padainavau, o žmonės manimi patikėjo, todėl ir patikėjo man tvarkyti miesto kultūrinius ir sporto reikalus", kukliai kalbėjo Edmundas, duodamas pirmą politiko interviu. Kaip teigia dainininko politiko spaudos atstovai, politika pakoregavo ir maestro koncertinę veiklą bei honorarus. Kadaise Dituvos "Dercekliuose" dainavęs už nediduką atlygį, šiemet Edmutis jau prašo iš kavinių ir pajūrio restoranų po porą "štukų" litų. Savininkai stebisi tokiu apetitu, tačiau gerbiamas tarnybos narys teigia, jog be tūkstantėlių naujai iškeptam politikui nėr ko praverti burnos... Beje, tai ne šiaip sau vakaro koncertėliai į pajūrį sugužėjusiai publikai, o "bendravimas su rinkėjais"! "Tokį lobį atradau", - dainuoja mylimas Kučinskas, o kas rudenį suskaičiuos jo nedeklaruotus honorarus, bala žino. Bet "Bulvaras" rudenį tikrai apie tai praneš...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder