Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Nauja programa. Afiša. Klaipėda valdo. Praktiškumas. "B'avarija" sustabdo savo veiklą. Kam tas cirkas?. Apgavikas.

Klaipėdos muzikiniame teatre kuriame nauja kulinarinė opera, kuri, ko gero, vadinsis: "Meniu - akimirka žavinga!"

Anekdotai

Mokytoja skundžiasi Petriuku jo tėvui:
- Na ir jūsų Petriukas! Nupiešė ant suolo musę ir aš visą pusvalandį trankiau ją, kol supratau, kad ji netikra.
- Tai čia dar nieko. O kai jis nupiešė mano vonioje krokodilą, tai aš taip išsigandau, kad pro jo nupieštas duris išbėgau.
* * *
Moteris išėjo pasivaikščioti su savo šuniuku - "bolonka" (toks visas labai pūkuotas). Na, kažkaip ten taip išėjo, kad šuniukas įkando policininkui. Tas išėmė iš kišenės saldainį, kviečia tą šunį ir sako:
- Valgyk, valgyk, šuniuk!
Moteris nustebusi:
- Na nieko sau! Šuo jam įkando, o jis dar ir saldainiu jį vaišina!
Mentas piktai:
- Aha, pasvajok! Aš tik noriu sužinoti, kur pas jį snukis, kad galėčiau į užpakalį įspirti!

Bulvaroskopas

Nuo vieno saito nutrūkę, kitą patys sau ant kaklo rišamės...

Nauja programa

Nauja marketingo programa bus įvesta Lietuvoje nuo 2004-ųjų balandžio 1 dienos. Kiekvienam nusipirkusiam vairuotojo pažymėjimą nemokamai bus išduodama knygutė "Kelių eismo taisyklės".

Afiša

Skelbimas: Pamečiau lagaminą su pinigais. Grąžinkite bent jau pinigus...
Skelbimas: Pasimetė juodas diplomatas... radus grąžinkit i Kenijos ambasadą.

Klaipėda valdo

Anądien "bulvarietė" - tikra savo miesto patriotė, įsigyjusi kompaktinę plokštelę "Pavasario dainos 2003", buvo maloniai nustebinta. Mat trečdalis lietuviškų dainų priklausė ne kam kitam, o uostamiesčio muzikantams. Jeigu dar tiksliau - tai populiariųjų pavasario hitų sąraše - visos brolių Bendžių komandos: ir "Geltona", ir pasveikusios "Mango", ir "Pikaso" su savo lova, ir debiutuojantis bičiukas Amberlife, graudinantys Lietuvą daina apie savo nelengvą jaunystės kelią. Žodžiu, kaip sako jaunimas, norintis pabrėžti kieno nors ir kokį nors pranašumą, Klaipėda - valdo...

Praktiškumas

Išlydint Petrą Silkiną bėgti per Europos Sąjungos valstybių sostines Kretingoje buvo sustojęs ir agitacinis "Eurobusas". Tarp "Eurobusą" šturmuojančių ir ne tiek lankstinukų, kiek vėliavyčių bei marškinėlių geidžiančių kretingiškių "Bulvaro" agentai išvydo ir šiame regione į Seimą išrinktąją Janiną Narvilienę. Su viena iš pirmųjų šturmo bangų į autobusiuką įsprūdusi seimūnė iš jo išlipo nusistvėrusi ne informacinius leidinius, o porą marškinėlių. "Čia maniškiams"- droviai nuraudusi bemurdydama marškinėlius rankinėn paaiškino ponia Janina.
Pritariam Seimo narei: namuose marškinėliai pravartesni, nei lankstinukai...

"B'avarija" sustabdo savo veiklą

Sekmadienį TV3 žiūrovai sužinojo, kad į naująjį realybės šou "Holivudas" pakliuvo ir 3 tūkstančių pretendentų atranką įveikė "Balticum" TV veidas bei už akių "b'avaro" Juozo Liesio mergina tituluojama Eglė Skrolytė. Mergina savo noru pasiryžo du mėnesius gyventi su visokiomis sekso žvaigždėmis ir gėjais, pripažintais gražiausiais transvestitais. Žodžiu, kompanija - ohoho.
"Bulvaras" spėja, kad Eglė į Klaipėdą sugrįš jeigu ne kaip laimėtoja, tai kaip minimum - įgyjusi įvairialypės gyvenimiškos patirties. Gal tada Eglutė supras, kad be reikalo atstumė "b'avarą" ir nuolat neigė jo meilę.
Tuo tarpu mūsų specialiosios tarnybos pranešė, kad realybės šou transliavimo dienomis "B'avarija" nutraukia savo veiklą. Mat Juozas ketina leisti visas dienas prie televizoriaus ekrano ir mėgautis Egle bent jau iš tolo.

Kam tas cirkas?

Seimas skubos tvarka, dalyvaujant tik 45 Seimo nariams, matyt, labiausiai ištroškusiems europietiškų atlyginimų, priėmė įstatymo pataisą, kad iš rinkėjų sąrašų būtų išbraukti į užsienį išvykę rinkėjai. Seimo nariai taip bijo to referendumo, kad dėl jo priima jau ne pirmą įstatymo pataisą. Dabartinė, anot teisininkų, pažeidžia konstitucines žmogaus teise. Žodžiu, dabar jau sutvarkyta taip, kad eisi balsuoti ar ne - vis tiek būsi už Europą. Tai kam tas cirkas, kurio pavadinimas - referendumas? Jam ir agitacijai skirtus pinigus buvo galima panaudoti protingiau - kad ir išdalinti euroskeptikams ir pasakyti: kai įstosim - dar gausi. Baimė kartais aptemdo protą.

Apgavikas

Kinijoje apgavikas užsidirbo apie 800 dolerių, vaidindamas, jog parkrito ir susilaužė akinius. Vyrukas dažniausiai parkrisdavo prekybos centruose ir už sulaužytus akinius prašydavo trisdešimties dolerių. Tačiau paskutinysis jo "parkritimas" pasirodė įtartinas parduotuvės vadybininkui, todėl šis paslapčia iškvietė policiją. Atvykę pareigūnai suėmė vyruką ir teigė, jog šį triuką jis naudoja jau keletą mėnesių.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder