Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Lengviau nesijuokti. Futbolą žaidžia prie žibalinių lempų. Nevykėliai. Bėgikai. Padarė išvadas.

Vieni griežia smuiku, kiti dantimis...

Anekdotai

Norėdami pasidalinti patirtimi, JAV ir Rusijos kalėjimai vienam mėnesiui apsikeitė kaliniais. Praėjus dviem savaitėms, kaliniai paskelbė pareiškimus: rusai pareikalavo įkalinimo iki gyvos galvos, amerikiečiai - tuoj pat mirties bausmės.
* * *
- Kaip tu gali būti toks tingus? - sako vienas vyriokas kitam. - Tu gi visą dieną praleidi lovoje. Jau seniai galėjai turėti šeimą, vaikų, kurie galėjo uždirbti pinigų.
- Matyt, tu teisus, - šneka antras. - Beje, gal tu žinai, kur aš galėčiau rasti nėščią moterį?

Bulvaroskopas

Ir kaip tu sugebėjai iki to nusiristi...

Lengviau nesijuokti

LNK humoro laida "Telepica" ieško nesijuokiančių žiūrovų ir gabių juokintojų. Rubrikoje "Nenusijuok" savanoris žiūrovas bandys kuo ilgiau išsilaikyti nenusijuokjęs, kol kitas jį juokins. Laimės tas laidos dalyvis, kuris atliks užduotį - vienu atveju nenusijuoks, kitu - prajuokins.
Naują rubriką "Telepica" ketina rodyti iki sezono pabaigos, rengti pusfinalius ir finalą, galbūt išrinkti labiausiai neprajuokinamą dalyvį ar gebantį geriausiai juokinti.

Futbolą žaidžia prie žibalinių lempų

Šių metų Klaipėdos apskrities salės futbolo čempionate, vykstančiame "Žalgirio" stadiono sporto salėje, jau sužaista aštuoniolika rungtynių. Per jas komandos jau įmušė per 200 įvarčių. Daugoka! "Bulvaro" slaptosios tarnybos pabandė išsiaiškinti, kodėl taip prastai žaidžia vartininkai. Pastarieji savo kaltę neigia ir kaltina blogą salės apšvietimą. Jie sako, jog aikštelėje žaidėjų toliau nei dešimt metrų neįmanoma įžiūrėti, o ką jau bekalbėti apie smūgius į vartus. Futbolininkai bando rasti išeitį ir rengiasi ryškia apranga. Oi kaip džiaugėmės, kad pernai prieš Kalėdas "Žalgirio" stadionas perėjo miesto Savivaldybės žinion. Džiaugėmės ir tebesidžiaugiame, o futbolininkai ir toliau rungtyniauja šviečiant seniems šviestuvams, prilygstantiems žibalinių lempų šviesai.

Nevykėliai

Beveik trečdalis Seimo narių iki šiol parlamente nepajėgė "prastumti" nė vieno įstatymo projekto. Seimas nepriėmė nė vieno iš 6 projektų, kuriuos siūlė išrinktasis Prezidentas Rolandas Paksas. 11 parlamentarų įstatymų projektų net nesiūlė. Seimas priėmė net 32 iš 65 Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininko Aloyzo Sakalo , 29 iš 50 Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko Algirdo Butkevičiaus teiktų įstatymo projektų.

Bėgikai

Dabartiniame Lietuvos Seime jau net 16 parlamentarų pakeitė frakcijas. Pastarųjų Prezidento ir savivaldybių rinkimų rezultatai lėmė dar vieną pasikeitimą Seimo frakcijų sudėtyje. Iš Naujosios sąjungos frakcijos ir pačios partijos išėjo jos senbuvis, vienas iš įkūrėjų Gediminas Dalinkevičius. Jis ketina prisijungti prie socialdemokratų. Prognozuojama, kad, artėjant 2004 m. parlamento rinkimams, politinė migracija dar padidės. Politologai pastebi, kad politinės orientacijos keitimas ir politikų perbėgimas iš partijos į partiją labiau būdingas pokomunistinėms visuomenėms negu brandžios demokratijos šalims.

Padarė išvadas

Vilniaus miesto vyriausiasis policijos komisaras Erikas Kaliaučius prieš dvejus metus jau turėjo aiškintis, kodėl jam pavaldūs net 5 giminaičiai. Šį kartą Vilniaus policijoje vienas po kito darbą gauna naujosios komisaro gyvenimo draugės Danutos Januškevič artimieji. Taigi galime drąsiai teigti, kad komisaras tinkamai reaguoja į kritiką ir daro reikiamas išvadas!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder