Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Komisaras tapo dviratininku. Vitaminų stoka. Juozai, pasitrauk!. "Šviesa" vadinsis "Tamsa". Kur nori, ten ir stovi....

Žiovaudamas visa burna vyras parodo savo neišsiauklėjimą, o moteris - galimybes...

Anekdotai

Uošvė, kuisdamasi virtuvėje, sako dukrai:
- Felicija, eik pažiūrėti, ką daro tavo vyras. Ką jis bedarytų, pasakyk, kad daugiau taip nedarytų!..
* * *
Žmogus vaikštinėja po gedulingų prekių parduotuvę. Apžiūrinėdamas karstus susidomi ir klausia pardavėjo:
- Patarkite, prašau, kokį karstą geriau pirkti?
- Sunku pasakyti, - paslaugiai atsako tas. - Cinko, žinoma, patvaresni, tačiau mediniai sveikatai geriau.

Bulvaroskopas

Jei atsibodo būti laimingam, nusipirk laikrodį!

Komisaras tapo dviratininku

"Bulvaro" slaptosios tarnybos, atlikusios per televiziją rodomos laidos "Dviračio žynios" autentiškumą, nustatė, jog šios personažas Vytautas Grigaravičius nėra aktorius, o tikras policijos generalinis komisaras. Nuo šiol V. Grigaravičius dirbs "dviartininkų" komandoje. Juk atleistas komisaras negali būti be darbo - maitinti šeimą reikia.

Vitaminų stoka

Prezidentas Rolandas Paksas jau nebėra toks tikras, ar siūlydamas atsistatydinti policijos generaliniam komisarui Vytautui Grigaravičiui buvo teisus. Ar tik nebus susilpnėję Lenos Lolišvili apžavų galia? Pavasaris juk! Vitaminų viesiems trūksta. Jų stoką jaučia ir aiškiaregiai ir tamsiaregiai visokeliausi...

Juozai, pasitrauk!

"Bulvarui" padedant net Socialdemokratų gretose auga nepasitenkinimas sekimo skandalą sukėlusiu partijos nariu vidaus reikalų ministru Juozu Bernatoniu. Socdemai, kritikuodami ministrą, jam net pasiūlė pagalvoti apie atsistatydinimą. Ką čia galvoti? Veikti reikia! Pone, Juozai, gal Jūs jau eikite, eikite. Užteks svietą juokinti! Išeikit, nes policininkai galvas peršals!

"Šviesa" vadinsis "Tamsa"

Vilniaus "Šviesos" futbolo komandoje vyksta įprasti Lietuvos futbolui dalykai - atleidinėjama arba pati atsistatydina klubo administracija. "Šviesos" prezidentas Laimutis Pinkevičius, tik neseniai įsivėlęs į futbolo verslą, atrodo, buvo nelabai buvo tam pasiruošęs. Žaidėjai tik pradėjo skųstis vėluojančiais atlyginimais, o prezidentas iš klubo atleido komandos vadovą Rimantą Balčiūną ir direktorių Leoną Mickų. Sekdamas jų pėdomis šeštadienį prieš rungtynes su Vilniaus "Žalgirio" ekipa komandos žaidėjams apie pasitraukimą iš vyriausiojo trenerio pareigų pranešė ir Algimantas Liubinskas. Rungtynes tarp dviejų sostinės klubų Lietuvos nacionalinės rinktinės treneris stebėjo iš tribūnų. Beje, A. Liubinskas prieš sezono pradžią į "Šviesą" pakvietė daug futbolo žvaigždžių. Ar jos taip pat nepradės sprukti iš "Šviesos"? "Bulvaro" agentų žiniomis, "Šviesa" netrukus žada pakeisti pavadinimą - ji vadinsis "Tamsa". Per rungtynes su "Žalgiriu" "Šviesos" futbolininkai vilkėjo juodą aprangą - tai atitinka būsimą komandos pavadinimą.

Kur nori, ten ir stovi...

"Einu su ramiai iš turgaus kiaulienos kulniukų prisipirkęs, šnekučiuojuosi su žmona. Staiga jaučiu - kažin kas į pakinklius baksnoja. Atsisuku - ogi spindintis naujas "bimbalas" mane nuo šaligatvio stumia, o pro jo langą atšertą snukį iškišęs skustagalvis tokiais "išsireiškimais" mėtosi..."- pasakojo didžiąją dalį už vairo praleidęs ir visas eismo taisykles puikiai žinantis vyriškis.
Visa ši scenelė įvyko nepriėjus Taikos pr. 8a įsikūrusios parduotuvės "Office 1". Prieš ją esančioje aikštelėje automobiliams stovėti galima, tą liudija ir pastatytas ženklas. O prieš šalia esantį penkiaaukštį, kur jokių ženklų nesama, tiesiai ant šaligatvio gudragalviai automobilistai mėgsta palikti savąsias transporto priemones.
"Bulvaro" agentai, išvydę "šniūrais" sustatytus automobilius, net suabejojo: gal ten aikštelės esama, tiesiog kokie nors negeriečiai ženklą išlupo?
Kelių policijos pareigūnai patikino, kad ten aikštelės nebuvo ir nėra, bei žadėjo į signalą reaguoti.
Taigi, lauksime "reagažo". Nors "Bulvaro" informatoriai (ir su žmonomis, ir su kiaulienos kulniukais) teigia, kad iki šio signalo kelių policininkai į pažeidėjus nereaguodavę, ir tie galėjo savuosius automobilius statyti ten, kur norėjo...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder