Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Klaipėdiečiai varžysis dėl išlikimo LKAL?. Gausybės ragas. Pasiaiškino. Nauji kalambūrai. Dvejetukininkas. Moterys turi širdį.

Moterys myli ausimis, o bobutės - klausos aparatais!

Anekdotai

- Čia maudytis draudžiama! - kreipiasi policininkas į stovinčią prie baseino nuogą gražuolę.
- Nejaugi? O kodėl man to nepasakėte, kol dar buvau nenusirengusi? - klausia mergina.
- Nusirengti nedraudžiama!
***
Po kiemą vaikštinėdamas buldogas, išvydęs balkone nuobodžiaujantį pudelį, apsidžiaugia:
- Ei, išeik į lauką, kartu pabindzinėsim!
- Negaliu, mane užrakino...
- O tu šok iš balkono!
- Gudrutis! Kad mano snukis taptų toks kaip tavo?!

Bulvaroskopas

Kad atsirado aiškiaregių, mūsų nestebina, pikta, kad jie teisybę sako ne mums.

Klaipėdiečiai varžysis dėl išlikimo LKAL?

"Bulvaro" skaitytojai jau žino apie Lietuvos krepšinio A lygos (LKAL) direktoriato ir Klaipėdos "Naftos-Uni-Laivitės" komandos konfliktą. Klaipėdiečiai dėl krepšinio funkcionierių savivalės atsisakė baigti čempionatą. Dabar LKAL vadovai gąsdina juos įvairiomis sankcijomis - baudomis, pašalinimu iš LKAL, rezultatų anuliavimu ir t.t. Jei visagaliai LKAL vadai anuliuotų uostamiesčio krepšininkų rezultatus, tuomet šio sezono reguliaraus čempionato nugalėtoja "Nafta-Uni-Laivitė" atsidurtų paskutinėje vietoje, o nugalėtojais tektų pripažinti "Prienų" krepšininkus. Vadinasi, reikėtų peržaisti ir visas atkrentamųjų varžybų rungtynes: ketvirtfinalyje susitiktų "Prienai" - "Rida", "Šilutė" - Jonavos sporto klubas... Na, o "Nafta-Uni-Laivitė" su "Taurage", "Pieno žvaigždėmis" ir "Puntuku" turėtų varžytis papildomame turnyre dėl išlikimo LKAL. "Bulvaro" slaptųjų tarnybų agentai toliau gvildena galimus posūkius šioje istorijoje.

Gausybės ragas

Ties įvažiavimu į Šiaurinį ragą pastatytas ženklas, draudžiantis eismą motorinėmis transporto priemonėmis, pila keliukams dovanas lyg iš gausybės rago... Įsimylėjėliai, taip mėgstantys kartkartėmis aplankyti šią romantišką vietelę, šiomis dienomis virto tikrais nukentėjėliais. Ne per seniausiai pastatyto ženklo, apakę iš meilės, jie paprasčiausiai nepastebi. Tačiau nuo ryto iki vakaro ten patruliuojantys viešosios tvarkos palaikytojai netruks akių prakrapštyti ir jei "nenukelnės", skirdami baudą nuo 100 iki 150 litų, tai romantišką pasimatymą vis tiek sugadins. Taigi, balandėliai, atėjo laikas kojeles pamankštinti.

Pasiaiškino

"Bulvaro" agentai iš Kauno praneša, kad draugiškose futbolo rungtynėse Lietuvos rinktinė trečiadienį 0:1 pralaimėjo rumunams. "Bulvaro" žiniomis, mūsų šalies treneriai dėl šio pralaimėjimo pasiaiškino labai paprastai: "Nežaidė Tomas Ražanauskas..." Žinia, Tomo įvarčiai per Europos čempionato atrankos rungtynes su vokiečiais ir škotais leido Lietuvos futbolininkams iškovoti keturis taškus. Deja, į susitikimą su rumunais jis neatvyko ir todėl lietuviai "prapylė".

Nauji kalambūrai

Liaudyje gajus labai vaizdingas posakis: teoriškai - arklys, praktiškai - nesikelia! Nuo vakar įsigaliojo nauji Baudžiamasis ir Baudžiamojo proceso kodeksai. Klaipėdos apygardos prokuratūroje susirinkę visų uostamiesčio ikiteisminio tyrimo įstaigų vadovai, prokurorai bei teisėjai, policijos, muitinės, finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos, priešgaisrinės apsaugos, specialiųjų tyrimų tarnybos, karo policijos atstovai pranešė, kad jų darbuotojai teoriškai yra pasiruošę dirbti pagal naujuosius kodeksus. Tačiau daugelis teisėsaugos sistemos darbuotojų naujųjų kodeksų įsigaliojimo laiką sutinka sutrikę. Todėl "Bulvarui" savaime gimė naujas kalambūras: teoriškai - reforma, praktiškai - chaosas!

Dvejetukininkas

Daugiau nei valandą Prezidento Rolando Pakso kabinete užtrukęs kandidatas į vidaus reikalų ministro postą Virgilijus Bulovas iš jo išėjo it musę kandęs, tiksliau, taip ir likęs tik kandidatu. Prezidento egzaminui jis buvo visiškai nepasiruošęs.
Pasirodo, jog kandidatas į ministrus neturi supratimo, kaip ministerija vykdys Vyriausybės programą. Jam taip pat nežinoma, kokių priemonių bus imamasi, kad būtų užtikrinta viešoji tvarka ir piliečių saugumas. Žodžiu, nežiniukas kažkoks! Dvejetukininkas V. Bulovas pirmadienį dar kartą kulniuos į Prezidentūrą, kur vėl privalės atsakyti į papildomus pačio Aukščiausiojo ir jo apaštalų pateiktus klausimus. Vaje, vaje, o jei ir vėl apsijuoks! Juk laiko pagerinti žinias tiek nedaug! Įdomu, jei ponui Virgilijui ir vėl nepavyks, ar jis bus pašalintas iš studentų sąrašų, ar bus paliktas pataisos darbams?

Moterys turi širdį

Viena skaitytoja pasipiktino balandžio 29 d. priede "Sveikata" publikuotu straipsniu, kur gydytojas urologas pažymi: "Vyrų sveika prostata turėtų rūpėti ir mylinčiai moteriai, kadangi ligos atveju pirmiausia sutrinka lytinis gyvenimas. Tad ne mažiau už sergančius vyrus kenčia ir jų žmonos." Tačiau skaitytoja yra kitos nuomonės: "Vyrai turi prostatą, o moterys - širdį. Darnioje šeimoje vyras rūpinasi savo moterimi, o ne atvirkščiai."

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder