Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Kas buvo maišelyje?. "Išsidūrino". Kur dingo gražuolės?. Suduos smūgį?. Apklausa. Vangumas.

Vyras negali nuslėpti dviejų dalykų, kad jis yra girtas ir kad yra įsimylėjęs...

Anekdotai

Policininkai sustabdo zaporožietį. Žiūri, kad į jį sulindę 17 girtų bernų. Apstulbo taip, kad nė nebaudė, tik liepė rytoj visiems prisistatyt blaiviems. Kitą rytą vyrukai ėmė grūstis į zapą. Šešiolika sutilpo, o septynioliktasis niekaip neįlenda. Vairuotojas ir klausia:
- Ei, gal tu vakar nebuvai?
Septynioliktasis įsižeidžia:
- Labas! O kas visą kelią jums armonika grojo?!
***
... ir estas ėmė sakyti auksinei žuvelei, koks jo pirmasis pageidavimas, bet nesuspėjo - sudžiuvo žuvelė...

Bulvaroskopas

Jei nenori, kad viskas vėl būtų kaip vakar, nebegerk!

Kas buvo maišelyje?

Vakar Klaipėdos gaisrininkai jau pradėjo švęsti šv. Florijono - ugniagesių globėjo - dieną. Labiausiai pasižymėjusiems klaipėdiečiams buvo įteikti iš sostinės atvežti apdovanojimai - žvaigždės, kryžiai, padėkos ir t. t. Buvo ir vietinės reikšmės dovanų. Štai Klaipėdos m. priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas pulkininkas Rimantas Stanevičius, už gerus rezultatus įteikdamas "Prometėjo" krepšinio komandos treneriui Eugenijui Milkontui maišelį su slaptu turiniu, ištarė: "Šią dovaną darbe vartoti draudžiu..." "Bulvaro" slaptosios tarnybos aiškinasi, kas tame maišelyje galėjo būti.

"Išsidūrino"

Jau įsitikinome, kad vartojant brazausko - lukiškių įprastą terminologiją, buvęs vidaus reikalų ministras Juozas Bernatonis "Išsidūrė". Tačiau dabar paaiškėjo, kad jis ne tik "išsidūrė", bet ir "išsidūrino", o gal netgi buvo "išdūrintas"? Mat ką tik baigėsi tyrimas dėl galimo pareigūnų piktnaudžiavimo naudojantis centriniu duomenų banku. Tyrimo išvadose apstu keisčiausių ir juokingiausių dalykų. Dalis pareigūnų atvirai prisipažino aukštais politikais ir pareigūnais bei jų artimaisiais domėjęsi iš smalsumo. Kai kurie tuo metu, kai buvo užfiksuotas nepagrįstas jų prisijungimas prie centrinio duomenų banko, atostogavo, buvo komandiruotėse arba jau keletą mėnesių nebedirbo toje įstaigoje. Buvo ir tokių, kurie domėjosi aukštų pareigūnų anketiniais duomenimis, nors patys jau buvo mirę prieš pusę metų.

Kur dingo gražuolės?

Prieš keletą dienų Klaipėdos universitete turėjo vykti šios aukštosios mokyklos gražiausios studentės "Mis universitetas" rinkimai. Tačiau jie neįvyko, nes nesusirinko reikiamas dalyvių skaičius. "Bulvaro" žiniomis, užsiregistravo tik... trys merginomis persirengę studentai. Taigi kur dingo universiteto gražuolės? "Bulvaras" spėja, kad gražiausios merginos išvyko į kaimus pas tėvus sodinti bulvių.

Suduos smūgį?

Šį savaitgalį vyksiančiame Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) suvažiavime valdančiajai Seimo daugumai gali būti suduotas skaudus smūgis. Nepatikimų "Bulvaro" agentų žiniomis, per suvažiavimą socdemų partnerių socialliberalų vadovas Artūras Paulauskas gali pranešti, jog Naujoji sąjunga kol kas neketina jungtis su skandalų draskoma LSDP. Bręsta dar vienas skandalas?

Apklausa

"Bulvaras" surengė apklausą ir pastėro, kadangi daugiau nei pusė visų Lietuvos žmonių nežino, kas yra išrinkti Seimo nariais jų apygardoje. Klaipėdiečiai, paklausti, ar teko kada nors susitikti su savo apygardoje išrinktu Seimo nariu, kraipė pečiais, karpė ausimis ir timpčiojo nosimis, nežinodami ką atsakyti. Trečdalis apskritai nežino kuo užsiima mūsų seimūnai, o ketvirtadalis įsitikinę, kad seimo nariai užsiima tik rietenomis ir savo bei giminaičių gerove.

Vangumas

Lietuviai vangiai minėjo Tarptautinę darbininkų dieną. Vilniuje, solidarizuojantis su protestuotojais visame pasaulyje, prie Seimo rūmų vyko pilietinė akcija. Mažiau nei šimtas piketuotojų siekė simboliškai paminėti šventę ir atkreipti dėmesį į pagrindinius tikslus - darbo sąlygų ir socialinių garantijų gerinimą. Tačiau Seimas šventė ir atkreipti dėmėsio tautos išrinktieji jau nebeturėjo jėgų...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder