Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Išstūmė Giedrių. Nemokamas cirkas. Ironiškos abejonės.

Politiko Petro Gražulio patarimai tautiečiams: "Aš uždrausčiau vaikščioti po minimas, maksimas ir akropolius. Na gerai, vaikščiokite, bet nepirkite."

Anekdotai

- Deja, niekuo negaliu jums padėti, - liūdnai atsiduso privačios stomatologines klinikos gydytojas, žiūrėdamas į visiškai sveikus paciento dantis.
* * *
Susitinka kupranugaris ir dramblys. Dramblys klausia: "Ei, kodėl tavo krūtys yra ant nugaros?" Kupranugaris: "Kvailas klausimas. Ir jį dar drįsta užduoti tas, kurio uodega kabo ant galvos".
* * *
Vyras ateina pas magą ir prašo jį išvaduoti nuo jau 20 metų besitęsiančio prakeiksmo. Magas klausia: "Ar galite man tiksliai pasakyti prakeiksmo tekstą?" - "Skelbiu jus vyru ir žmona..."

Bulvaroskopas

Jūsų suomiška santechnika greičiau atsipirks, jeigu nakčiai gersite pieną su raugintais agurkais.

Išstūmė Giedrių

Nuo pat "Holivudo" starto seksualioji Viktorija aršiai konkuravo su aktyviausia šou dalyve Milda. Kai "draugų" nesuprasta Milda iškrito iš žaidimo, Viktorija pabandė užimti jos vietą. Ji pradėjo vadovauti dalyviams, elgėsi neatsakingai ir tenkino tik savo užgaidas. Pasipiktinę jos elgesiu, kiti dalyviai ją nutarė eliminuoti iš žaidimo. Tačiau jų planas "nesuveikė". Nors Giedrius buvo linksmas iki pat balsavimo rezultatų pabaigos, jis pralaimėjo ir iškrito iš žaidimo... Viktorija netvėrė džiaugsmu, kad dar savaitei išliko šou.

Nemokamas cirkas

Vyriausiasis administracinis teismas praėjusių metų spalį sugriovė kompensuojamųjų vaistų kvotų sistemą, tačiau ši tvarka galioja iki šiol, o teismo sprendimas nevykdomas. Už absurdiškų limitų viršijimą poliklinikų vadovai gąsdina gydytojus, skiria nuobaudas. Pavyzdžiui, į rajono centrinę polikliniką atėjęs ligonis už 3,05 lito turi pasveikti nuo plaučių uždegimo,o nuo 13,34 lito - nuo onkologinės ligos. Viršijus nustatytas kvotas, medikams iki šiol gresia administracinės baudos.

Ironiškos abejonės

Referendume dėl Lietuvos stojimo į Europos Sąjungą būtinas 50 procentų rinkėjų barjeras buvo peržengtas tik antrosios balsavimo dienos pabaigoje, kai tūkstančiai rinkėjų nuo 19 valandos gavo po butelį alaus... Kadangi Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininkas Z. Vaigauskas to nelaiko rinkimų įstatymo pažeidimu, ar galima tikėtis, kad nuo šiol balsuotojus tokiu būdu bus leidžiama vilioti ne tik per referendumus, bet ir savivaldybių tarybų, Seimo bei Prezidento rinkimuose?

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder