Dienos sentencija

Bulvaras: tikėk - netikėk

Kaip moko didžioji Kamasutra, padėčių be išeities nebūna...

Anekdotai

Vienas verslininkas pasakoja kitam:
- Žinai, šiąnakt sapnavau keistą sapną... Tarsi aš laukuose, o aplink - bulvės, bulvės... Ką tai galėtų reikšti?
- Sakai, bulvės?.. Tai reiškia, kad tave rudenį nuims, o jeigu žiemą nesuės, tai pavasarį pasodins...

Kartą pagavo verslininkas auksinę žuvelę. Ji jam ir sako:
- Paleisk mane! Aš išpildysiu bet kokį tavo norą!
- Noriu neturėti jokių problemų, kad būčiau visada ramus, kad apie mane visi gerai kalbėtų... Ir svarbiausia - kad nebijočiau dėl savo turto!
- Gerai, - sako žuvelė, - laidotuvės bus po trijų dienų!

Bulvaroskopas

Neįmanoma gyvenimo pabloginti per dieną ar savaitę. Tai ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis metodikos ir disciplinos.

Planas "2P"!

Dar ne taip seniai Tėvynės sąjungos (Lietuvos konservatorių) lyderis Andrius Kubilius paskelbė savo planą "2V", kuriuo visi susipratę Lietuvos piliečiai įpareigojami "padaryti" ir išauginti ne mažiau kaip po du vaikus, idant visiškai neišnyktų lietuvių tauta. Lietuvybės gelbėtojų laurai neduoda ramybės ir liberalcentristams, kurie paskelbė savo planą "2P". Liberalų ir centro frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis pranešė, kad gausėjanti lietuvių emigracija į užsienio šalies kelia grėsmę Lietuvos piliečių gausumui, nes dalis išeivių ten sukuria šeimas ir ateityje įgyja tų šalių pilietybę bei netenka Lietuvos pilietybės. Pagal liberalcentristų pasiūlymą liberalizavus Pilietybės įstatymą, visi Lietuvos pilietybę turintys asmenys galėtų gauti ir užsienio šalies pilietybę. Nesvarbu, kad šalyje ir toliau mažėtų darbingų gyventojų, tačiau bendras statistinis Lietuvos piliečių skaičius išliktų toks pats, o galbūt net ir padidėtų!

Matininkai susitarė su baltarusiais

Lietuvos politikai ir aplinkosaugininkai labai sunerimo, kai pasklido gandas, jog baltarusiai ketina šalia Gardino užtvenkti Nemuną ir statyti hidroelektrinę. Tokiu atveju kaimynai gudai galėtų spjauti į mūsų tiekiamą elektros energiją ir net nebeužsiminti apie susidariusių skolų grąžinimą. Gardiniškiai, be kita ko, įsitaisytų puikią poilsio zoną prie vandens telkinio, o lietuvaičiai galėtų briste perbristi beviltiškai nusekusias Kauno marias. Tačiau labiausiai dėl gudų energetikų, kurie, be Nemuno, planuoja užtvenkti ir Juodąją Ančią, planų išsigando panemunės ir paančios gražiausių sklypelių savininkai, kurių valdos upėms atsitraukus praras savo dabartinę vertę. Užtat žemės skirstytojai trina rankas ir skaičiuoja būsimą pelną perkeliant žemės sklypus iš tolimiausių pakraščių į naująsias pakrantes.

Dvi anglų kalbos

Prezidentūroje "Bulvaras" rado neįkainojamą dokumentą - anglų kalbos pamokėlę, kurios buvo mokomasi rengiantis vizitui į Vašingtoną. Šit keletas frazių:

Manicure - pinigai gydo
Let's have a party - įsteikime partiją
Fat-free - lašiniai už dyką
I'll be back - aš būsiu užpakalis
We are the champions - mes esame grybai
I never give up - aš niekados nevemiu
I'm going to make you mine - einu, padarysiu tau miną
Just in case - tiktai portfelyje
To be or not to be? - bitei ar ne bitei?
God only knows - tiktai Dievo nosis
Give me a break - duok man stabdį

Pasiskelbė mirusiu

Kelių eismo taisykles pažeidęs belgas pasiskelbė mirusiu, kad išvengtų nuobaudos už tai, kad savo automobiliu važiavo degant raudonam šviesoforo signalui. Likus kelioms dienoms iki teismo posėdžio, jis paskambino atitinkamoms žinyboms ir tėvo vardu informavo apie savo mirtį po nelaimingo atsitikimo darbe. Be to, vyriškis nusiuntė suklastotą pranešimą apie mirtį.

Žinybos po to bergždžiai ieškojo nusižengėlio pavardės mirčių registre. Jos ne tik apklausė ligonines, bet ir vyro šeimą bei jo parapijos dvasininką Antverpene.

Dabar belgui, be piniginės baudos, kuri jam jau skirta, gresia ir bausmė už dokumentų klastojimą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder