Bulvaras:Linkėjimus siųskite ne Dariui Jasaičiui

Bulvaras:Linkėjimus siųskite ne Dariui Jasaičiui

Manote, ši mergina važiuoja kaimo keliuku pas močiutę? Nieko panašaus, ji rieda europinės reikšmės dviračių taku, einančiu nuo Smiltynės iki Nidos. Galima sakyti, plaukia į Nidą kaip Benas.

Jeigu kas seniai tuo taku bevažiavote, rekomenduojame jį išbandyti kaip nuotykių labirintą. Bet įspėjame, jeigu ten paliksite dantis, "Bulvaras" atsakomybės neprisiims. Duobių duobelių ten gyvas velnias, gamtiniai reikalai - miške po egle, infrastruktūra nulinė - tikra egzotika. Negana to, dar ir pėstieji juo keliauja. Jeigu pypinsite, galite būti apspjauti. Nieko naujo, dviratininkų ir pėsčiųjų barniai siaurame takelyje neišvengiami.

Beje, "Bulvaras" galėtų pasufleruoti, kam rašyti skundą netekus dantų, susilaužius koją ar sugadinus dviratį. Tai va - ne Neringos merui Dariui Jasaičiui. Tai visų gerbiamos Lietuvos automobilių kelių direkcijos valdos. Ji bandė tą taką išmesti iš savo turto sąrašo, bet patriotė Neringa to neleido padaryti. Taigi, važiuodami šiuo puikiu taku geriausius linkėjimus siųskite direkcijai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder