Bulvaras: Žiema ateina

Bulvaras: Žiema ateina

"Ooo, iš lėto leidžiasi saulė, palikdama pasaulį. Skęsti tamsoje. Ateina Šešėlių valdovas - jis privers mus miegoti. Jis mums neleis žinoti, ką veikia sielos nakčia", - dainuojama legendiniame "Karališkos erdvės" kūrinyje "Iš lėto leidžiasi saulė".

"Bulvaro" agentai atkreipė dėmesį, kad uostamiestis Šešėlių valdovo prievartai nepasiduoda. Kaip? Kiek anksčiau UAB "Gatvių apšvietimas" pasigyrė, kad Klaipėda įsigijo dar daugiau LED šviestuvų, itin taupančių elektros energiją.

To puikiausias pavyzdys - Vingio gatvė pietinėje miesto dalyje. Ten Šešėlių valdovas net neužsuka, nes šviestuvai šviečia ir dieną, ir naktį.

Sakote, pinigų švaistymas? Miesto valdininkai taip nemano. Atbaidę Šešėlių valdovą, miesto valdžios vyrai ir moterys ruošia visuomenę sunkiam ir niūriam laikmečiui - epiniame seriale "Sostų karai" dažnai girdima frazė "Winter is Coming" (liet. "žiema ateina") beldžiasi ir į klaipėdiečių duris. Ir visiškai nesvarbu, kad dar net ruduo neatėjo.

Bet kokiu atveju lieka pasidžiaugti, kad miestas rūpinasi miestiečių šviesa ne tik namuose, bet ir kieme! Šį kartą, kad ir kaip būtų keista, "Bulvaro" agentai už atliktus namų darbus valdininkams rašo riebų dešimtuką.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder