Bulvaras: Unikalus biuras toliau stebina

Bulvaras: Unikalus biuras toliau stebina

Unikalus biuras toliau stebina

Sveiku apsiskelbusiame mūsų miestelyje yra tokia už mūsų mokesčius išlaikoma įstaiga Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras, kurią kai kas liaudyje dėl keistų vykdomų projektų drįsta vadinti tiesiog pinigų plovykla. "Bulvaras" kol kas susilaiko nuo tokių epitetų, bet negali susilaikyti ir neatkreipti dėmesio į dar vieną keistenybę, kurią vėl pagarsino pats biuras.

Visai neseniai rašėme, kad minėtoji įstaiga Klaipėdoje buvo atradusi Senojo bei Naujojo kelto maudyklas (taip perkrikštijo Smiltynės paplūdimius). O vakar šis biuras nusprendė papostringauti apie judėjimo naudą ir ta proga apdainavo unikalų mūsų miestelio objektą - kombinuotų kelionių jungtį ("Park and Ride").

"Nemokamai naudotis terminale esančia automobilių stovėjimo aikštele gali elektroninius miesto autobusų bilietus turintys žmonės. Vairuotojas privažiavęs prie nuskaitymo įrenginio prideda kortelę ir užkardas pasikelia", - rašė galimai šio pranešimo autorė Laura Lidžiūtė ir netgi siūlėsi suteikti daugiau informacijos apie tai.

Visa bėda, kad Laura tikriausiai pamiršo ar tiesiog nežinojo, jog (iškart atsiprašome už visiškai pagrįstą pasigyrimą) geriausi "Park and Ride" specialistai (bet, aišku, ne tokie geri kaip profesorius Artūras Razbadauskas) dirba būtent "Bulvare". Tai vat šitie specialistai drąsiai konstatuoja, kad gerbiama Laura, ko gero, net akyse nėra mačiusi to "Park and Ride". Nes jei būtų mačiusi, tai žinotų, jog siekiant privilioti vairuotojus į šį objektą jau seniai visi užkardai pakelti, ženklai, skelbiantys apie nemokamą parkavimą pastatyti, o daugiau nei trijų entuziastų vis nėra ir nėra...

Vis dėlto "Bulvaras" nėra toks žiaurus, kaip gali pasirodyti, todėl specialiai gerbiamai Laurai ir kitiems jos kolegoms skelbia nuotraukas tų asmenų, kurie į kombinuotų kelionių jungtį iš tiesų ir už ypatingus nuopelnus yra įleidžiami tik su elektroniniais bilietais.

Juokas pro ašaras

Įsivaizduokite jeigu šaldytuvas pradėtų elgtis taip pat kaip ir jūs. Kas kelios valandos jis užeitų į jūsų kambarį, atidarytų duris ir bukai žiūrėtų į tave kelias minutes, o po to išeitų...

Dienos pastebėjimas

Durk pirštu į Lietuvos milijonierių ir pataikysi į buvusį komunistą, arba komjaunuolį, šiuo metu gyvenantį komunizme, kurį jie kažkada kitiems ir žadėjo...

Anekdotai

- Kokia tavo zona yra labiausiai erogeninė?

- Delnai! Įdedi į abu delnus po 100 eurų ir aš tampu visa švelni, meili ir užsivedusi...

***

- Tu kodėl ant sąsiuvinio priklijavai tėvo fotografiją? - mama klausia sūnaus.

- O man mokytoja pasakė, kad norėtų pažiūrėti į tą kvailį, kuris padėjo man ruošti namų darbus.

***

Vadovas užeina pas pavaldinius šaukdamas:

- Aš juk sakiau - nerūkyti darbe.

Vienas iš pavaldinių:

- O kur jūs čia radote dirbančių?

***

Paklausęs pasakėlės "Vilkas ir septyni ožiukai", vaikas uždavė pakankamai logišką klausimą:

- O kur visą tą laiką buvo tėvas - ožys?

***

- Gal arbatos?

- Negeriu arbatos.

- Tada kavos?

- Ir kavos negeriu.

- Viskio su kola?

- Negeriu kolos...

Bulvaroskopas

Sveikatos ministerija įspėja – alkoholis kenkia Jūsų sveikatai ir gali sukelti iliuziją, kad Jūsų buvusysis be galo apsidžiaugs išgirdęs Jūsų balsą telefone, ketvirtą valandą ryto.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder