Bulvaras: tikėk - netikėk

Bulvaras: tikėk - netikėk

Šeimos ar Konstitucijos žmogus?

Puikiai visiems pažįstamas Klaipėdos savivaldybės ir kitų vietų veikėjas Naglis Puteikis jau kelerius metus ištikimai demonstruoja savo žinias Konstitucijos egzamine. Sekasi jam gerai - šiemet pateko į antrąjį finalinį etapą. Tačiau "Bulvaro" agentai pastebėjo, jog pernelyg didelių pastangų šiam žmogui įdėti nereikia. Į finalinį etapą N. Puteikis pavėlavo. Prie testo lapo palinko paskutinis, tačiau tai nesutrukdė jo užpildyti pačiam pirmajam. Viso egzamino metu gerb. Konstitucijos žinovas dirsčiojo į savo mobilųjį telefoną, kartkartėmis ir žinutę kitą parašydavo. Kilo įtarimas, ar tik ne kokiam draugui, kuris tuo metu šiltai prisėdęs vartė Konstituciją ir, švelniai tariant, pagelbėjo N. Puteikiui puikiai sudalyvauti egzamine? Tačiau Konstitucijos entuziastas nuramino ir viską paaiškino - žinutes jam siuntinėjo dukra, kuri jo kažkur nekantriai laukė. "Dukra man svarbiau negu kažkoks Konstitucijos egzaminas, - išrėžė N. Puteikis. - Juk ir pati Konstitucija sako, kad nieko negali būti svarbiau už šeimą. O Konstitucijos aš laikausi." Kad gerbiamasis taip gerai žino LR Konstitucijos nuostatus, patvirtino ir finalo rezultatai - N. Puteikiui sekėsi geriausiai. Jis padarė tik vieną klaidą ir atsakė į atvirą klausimą. "Bulvaras" mano, jog visai reali galimybė, jog N. Puteikis atsidurs ir prezidentės apdovanojamųjų Konstitucijos žinovų sąraše. Tik patariame prieš tai susitvarkyti visus šeimyninius reikalus, kad po to netektų ir į Prezidentūra vėluoti, mobilųjį telefoną ten maigyti ir, nesulaukus medalio, išlėkti kaip akis išdegus.

Už ką tas ordinas?

Rusijos vadovas Dmitrijus Medvedevas už pagalbą kovojant su šią vasarą Rusijoje siautėjusiais gaisrais vienam aukštam Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento valdininkui įteikė ordiną. Tačiau visi gerai atsimena, kad kol Lietuva išsiruošė padėti didžiajai kaimynei, ši mūsų gaisrininkų pagalbos atsisakė ir net pusę kelio nenuvažiavę Lietuvos ugniagesiai grįžo atgal. Išeina, kad ordinas įteiktas už paklusnumą - juk grįžo atgal vos paliepti.

Juokas pro ašaras

"Su jumis kalba kovos su depresija draugijos autoatsakiklis.Palikite džiaugsmingą, linksmą ir kupiną optimizmo pranešimą, antraip mes pasikarsime!"

Anekdotai

Kiekvienoje šeimoje visa, kas skaniausia ir saldžiausia  atitenka vaikams. Kas ne taip skanu ir saldu - mamoms. O visa kas labai kartu, šlykštu, tai, ką netgi tenka užkąsti, tradiciškai tenka tėvų daliai.
***
- Įdomu, kodėl italai nevalgo šašlykų?
- O tu kada bandei užmauti ant iešmo spageti?!
***
Taupumo sumetimais Salantuose buvo nutarta nenukelti Lenino paminklą, o paprasčiausiai nupjauti galvą ir ištekinti sriegius. Tikimasi, kad po metų kitų bus aiškiau, kieno kito galvą teks prisukti...
***
Gydytojas - pacientui:
- Rūkote?
- Taip!
- Geriate?
- Taip!
- Na, tai ko gi jūs po viso to dar norite?
- Bobos!
***
Iš pasisakymo iškilmingo susirinkimo metu:
- Su tokiais Tėvynės gynėjais, kaip mūsų karinės katedros kursantai, mergaitės gali miegoti ramiai!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder