Bulvaras: tikėk - netikėk

Bulvaras: tikėk - netikėk

Išdažė stadiono kėdes?

Praėjusį savaitgalį į Klaipėdos centrinį stadioną atėję pažiūrėti futbolo varžybų tarp Klaipėdos "Atlanto" ir Kretingos "Minijos" futbolo mėgėjai vieni kitų klausinėjo: ar išdažytos stadiono kėdės? Toks vaizdas susidarė išvydus tuščias tribūnas. Tačiau priėjus arčiau ir įdėmiau apžiūrėjus kėdes, dažų neįžvelgta ir neužuosta nė kvapo. Tiesiog štai taip klaipėdiečiai palaiko savo miesto komandas... Tik dabar kyla klausimas: ar dėl sirgalių stokos uostamiesčio ekipos velkasi turnyrinių lentelių apačioje, ar priešingai - savo žaidimu jos galutinai atbaidė klaipėdiečius nuo futbolo?

Pabrango Zenonas Vaigauskas

Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininkas Zenonas Vaigauskas būsimiems savivaldos rinkimams organizuoti užsiprašė 8 mln. litų daugiau, nei rinkimai kainuodavo prieš krizę.

Ponas Vaigauskas - ne kvailys. Jis mato, kad ir ministerijos, ir įvairūs departamentai kitiems metams užsiprašė didesnio finansavimo. Tad kodėl ir jam nepabandžius? Gerbiamas Zenonas savivaldos rinkimus kitais metais norėtų surengti nebe už 18 mln. litų, bet už 26 mln. litų. Esą reikės papildomų pinigų politikų finansinėms ataskaitoms audituoti, kompiuteriams pirkti ir net tokiam reikalui kaip rinkėjų skatinimo balsuoti programai. Tikrai pats laikas tokioms programoms vykdyti.

Klydo ar neklydo?

Kitais metais Europos kultūros sostine taps Talinas. Lietuvoje apsilankę renginio organizatoriai sako pasimokę iš Vilniaus klaidų ir savo kieme žada jų nekartoti. Tačiau iš ko mokytis, jeigu vilniečiai klaidų nedarė - bent jau jie patys yra tuo tikri. Kita vertus, išlįs yla iš maišo: jei kitais metais Suomijos įlankoje už šimtus tūkstančių bus pastatyta kažkas panašaus į garsųjį vamzdį, vadinasi, ir vilniečiai neklydo prie Neries tokį "meną" pastatę.

Džordžas Maiklas atsėdėjo

Atlikėjas Džordžas Maiklas paleistas iš kalėjimo Safolke, kur buvo įkalintas už vairavimą apsvaigus nuo narkotikų. 47 metų dainininkui rugsėjo 14 dieną buvo skirta aštuonių savaičių kalėjimo bausmė už avariją, kurią jis sukėlė apsvaigęs nuo kanapių. D. Maiklas buvo sulaikytas liepą, kai buvo pastebėtas susmukęs prie savo visureigio vairo Londone. Pirmąsias dienas žvaigždė kalėjo Pentonvilio kalėjime, vėliau perkeltas į Haipointo kalėjimą. Kalėdamas Dž. Maiklas buvo paskelbęs pareiškimą, kuriame teigė, kad su juo nesielgiama "kaip nors ypatingai". Jis teigė, kad tiek kalėjimo prižiūrėtojai, tiek ir kaliniai su juo elgiasi normaliai.

Juokas pro ašaras

Nežinau kodėl, bet užrašai ant prekių "Made in Anglija" sukelia man kai kurių abejonių...

Anekdotai

- Ką veiksi savaitgalį?
- Imsim aitvarus ir važiuosim su sūnumi į gamtą, leisim skraidančias gyvates ir drakonus į dangų! O tu?
- Na, pas mane irgi tokia pat programa - vežu uošvienę į oro uostą...
***
Ji: Тau negalima gerti, tu imsi kvailioti.
Jis: O tu kada matei mane girtą?
Ji: Kam? Aš tave blaivą matau.
***
- Brangusis, kur tu buvai?
- Bėgiojau.
- O kodėl marškinėliai kruvini ir veidas sumuštas?
- Pavijo...
***
Užvakar pilietis Špakauskas su draugais išsiruošė į zuikio medžioklę. Špakauską dar ilgai geru žodžiu prisimins žmona, trys sūnūs ir zuikis.
***
- Ponai, jums vis kortos ir kortos. O gal geriau nueikime į teatrą? Šiandien vyks spektaklis "Trys sesrys".
Poručikas Rževskis:
- Genialu. Mūsų kaip tik - trys!
***
- Brangusis, ką tau paruošti pietums? Yra jogurtas, varškės sūrelis, dribsniai su pienu.
- Duok jogurtą, sūrelį, dribsnius. Ir ką nors pavalgyti.

Bulvaroskopas

Aš nežinau, kaip turėtų būti, bet jūs elgiatės neteisingai!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder