Bulvaras: tikėk - netikėk

Bulvaras: tikėk - netikėk

Žvejybos kontrolieriai kyla į dangų

Ko tik nedaro vargšus žvejus kontroliuojantys inspektoriai, kad tik jie per daug žuvų nepagautų. Pastaraisiais metais pradėjo net sraigtasparniais skraidyti su karo lakūnais. Kaip sakoma, su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi - žvejybos inspektoriai virto žuvimis skraiduolėmis.

Tiesa, ne visiems inspektoriams tokia atrakcija patinka, kai kurie bijo aukščio ir spyriojasi kaip ožiai. Tad į sraigtasparnį jie kišami pagal tam tikrą paties Žuvininkystės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos direktoriaus pavaduotojo Vaclovo Petkaus sudaryta nuodėmių sąrašą. Už kokius pažeidimus baudžiama sraigtasparniu, vadovas neatskleidžia, be sako norįs, kad skraidytų visi inspektoriai.

Edmundas Pupinis išnaikino žemgrobius

Parlamentaras Edmundas Pupinis džiaugiasi, kad nuo šiol žemėtvarkininkai nebesivadins žemgrobiais. Jais galės toliau būti laikomi nebent kai kurie politikai, ironizuoja "Vakaro žinios".

Ponas E. Pupinis pripažino, kad visiškai nenormalu, kai žmonės žemėtvarkininkus vadina žemgrobiais. Tiesa, taip buvo iki šiol. Dabar, panaikinus apskritis, esą paspartės žemės grąžinimas ir žmonės ims manyti kitaip. "Laikas pradėti keisti ir nuo pat pirmųjų dienų dirbti nauju stiliumi", - rėžė kalbą politikas. Šiaip jau niekam ne paslaptis, kad žmonės dar nuo 2004-ųjų su žemgrobiais siejo pačius seimūnus, kai kilo skandalas dėl, įtariama, neteisėtai prestižinėse vietose žemę susigraibiusių politikų ir jų artimųjų. Kokiu stiliumi - senuoju ar naujuoju - dabar dirba seimūnai, gerbiamas E. Pupinis užsiminti nedrįso.

Kalbės už pinigus

Buvęs Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Gordon Brown ketina užsidirbti pragyvenimui sakydamas viešąsias kalbas ir už tai imdamas didžiulius honorarus. Kiekvieną savo kalbą ar paskaitą G. Brown vertina po 100 tūkst. JAV dolerių. Ieškodamas galimybių tokiu būdu užsidirbti, jis jau kreipėsi į specialią agentūrą Londone, kuri padės jam surasti užsakovų Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje. Užsakovai, be honoraro, privalės apgyvendinti politiką penkių žvaigždučių viešbutyje ir parūpinti jam tris lėktuvo bilietus: vieną - pirmąja klase, o kitus - verslo klasės. Jei užsakovai renginyje G. Brown pageidaus išvysti su žmona Sarah, tai jiems papildomai kainuos dar 20 tūkst. JAV dolerių.

Juokas pro ašaras

Olandijoje išspręsta karieso problema - tik keletą gramų kanapių tereikia įmaišyti į dantų pastą, kad jūsų vaikai pradėtų valytis dantis ne vieną, ne du, o tris, keturis ir net penkis kartus per dieną!

Anekdotai

Mergina klausia draugės:

- Kada pirmą kartą įsimylėjai?

- 16.

- O antrą?

- 16.30.

***

Kariškis giriasi žmonai:

- Gali pasveikinti, gavau majorą!

- Sveikinu! Ir ką tu su juo darysi?

***

Vyras klausia padavėjo:

- Sakykite, kokį vyną galėtumėte pasiūlyti?

- Jūs su dama?

- Taip.

- Su ta, kuri nesenai nuėjo į tualetą?

- Tikrai taip.

- Tada aš, jūsų vietoje, užsisakyčiau degtinės...

***

Nuo narkozės beužmiegantis pacientas iš paskutiniųjų perklausia chirurgo:

- Jūs maunatės pirštines, kad nepaliktumėte pirštų atspaudų?

Bulvaroskopas

Auksinė lyderio taisyklė: Pamylėk žmoną ryte. Tikrai būsi pirmas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder