Bulvaras: tikėk - netikėk

Bulvaras: tikėk - netikėk

Tarnybinis baubas

Sukčiai labiausiai bijo FNTT, kyšininkai - STT. Būtent šia trijų raidžių kombinacija Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius ėmė gąsdinti Neringoje bei Klaipėdoje viešėjusią naujojo kultūros ministro Arūno Gelūno delegaciją. Tiesa, ką tik pradėjęs dirbti ministras su teatrų rekonstrukcijomis ir joms skiriamais milijonais dar nespėjo prisidirbti. Tiesiog meras omenyje turėjo Saugomų teritorijų tarnybą... Nors šioji - irgi ne ką švelnesnė: ir šuns būdos ar tupyklos nacionaliniame parke neleidžia pastatyti be dešimčių suderinimų bei leidimų.

Andrius Kubilius per tiltą važiavo

Medikai ir pedagogai premjerui Andriui Kubiliui tiesiog skaičiais įrodė, kad nuo krizės pradžios jiems algos sumažėjo. Tačiau gerbiamas Andrius skaičių kalbos nesuvokia. Jis ir toliau aiškina, kad gydytojams algos liko tokios pačios, o mokytojams net padidėjo: esą jiems prieš krizę atlyginimai šiek tiek pakelti, o sumažinti po to mažesne dalimi.

Net jeigu taip ir būtų (nors skaičiai rodo ką kita), vis tiek premjero išvedžiojimai būtų keisti. Seime pristatydamas Vyriausybės ataskaitą ponas Kubilius pasigyrė, kad parlamentarams algos sumažintos 38 proc. Tačiau jis pamiršo paminėti, kad prieš sumažinimą jos padidėjo daugiau nei šimtu procentų.

Tačiau ko norėti, kad gerbiamas Andrius skaičius interpretuoja kaip nori. Juk jis - ne matematikas.

Norėjo vėl vaidinti kartu

Bradas Pittas atsisakė epizodinio vaidmens greta savo gyvenimo partnerės Angelinos Jolie trileryje apie slaptus agentus "Druska", nes turėjo prižiūrėti šešis poros vaikus. Aktorė norėjo įkalbėti B. Pittą atlikti nedidelį kaskadinį motociklininko vaidmenį ir tokiu būdu paminėti 5-erių metų sukaktį, kai jie pirmą kartą nusifilmavo kartu filme "Ponas ir Ponia Smitai". Tačiau sudėtingų kaskadinių triukų filmavimas būtų užtrukęs pernelyg ilgai, o B. Pittas nenorėjo visų vaikų palikti vienų, todėl geriau pasirinko realų auklės vaidmenį.

"Jis būtų buvęs motociklininkas, kurį aš sumuščiau ir dėl to būčiau jo išvadinta įvairiais negražiais žodžiais. Tačiau tądien jam teko pasilikt su vaikais ir mums neišėjo vėl kartu bent trumpam pasirodyti viename filme", - pasakojo aktorė.

Greituoliai estai

Neteisūs visi tie, kurie sako, jog estai lėti. Nė velnio, jie koja kojon žengia su naujovėmis ir yra labai imlūs joms. Pavyzdžiui, Parvės mieste policijos pareigūnai šią savaitę sulaikė septyniasdešimtmetę, kuri kontrabandine degtine prekiavo internetu. Tai ne mūsų "taškai" - šiandien, kaip ir prieš šimtą metų, samagonas tik pro langelį parduodamas...

Juokas pro ašaras

Linksmoji reklama: "Nuomoju kambarį. Miesto centras. Langai į kiemą. Šarvuotos durys ir langai. Geri kaimynai. Apsauga. Maitinimas triskart per dieną. Pasivaikščiojimai dukart dienoje."

Anekdotai

Biudžeto nesurinkimo tema...
- Alio! Čia į mokesčių inspekciją pataikiau?
- Taip.
- Mano kaimynas kažką valgo!
- Supratome, tuoj atvažiuojam.
***
Gydytojas apžiūri ligonį ir patenkintas murma:
- Gerai, labai gerai...
- Man viskas gerai? - klausia ligonis.
- Ne, aš sakau, labai gerai, kad visa tai nutiko ne man...
***
Dukrytė klausia mamos:
- Sakyk, o kodėl tu ištekėjai už tėvelio?
Mama pasisuka į tėtį:
- Matai, net vaikas to nesupranta!
***
Vyrukas guodžiasi draugui:
- Žinai, mano dėdė mirė. Gal galėtum paskolinti juodą kostiumą?
- Na, jei jau toks reikalas - imk.
Praeina savaitė, dvi, trys. Vyriškis, nesulaukęs, kada draugas grąžins kostiumą, klausia jo:
- Tai kaip ten dėl to kostiumo?
- Aš juk sakiau tau: dėdė mirė, tai su tuo kostiumu ir palaidojom.
***
Pasikviečia Čiapajevas pas save Anušką:
- Anka, išvalyk pagaliau tą kulkosvaidį, kitaip išprievartausiu...
- Ech, Vasilijau Ivanovičiau, jūs vis žadate ir žadate...

Bulvaroskopas

Kvailiams įstatymai nerašomi. Jei ir rašomi, tai neskaitomi. Jei ir skaitomi, tai nesuprantami. Jei ir suprantami, tai ne taip.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder