Bulvaras: tikėk - netikėk

Bulvaras: tikėk - netikėk

Mika ar Mikas?

Sekmadienį į Jūros šventės finalinį koncertą susirinkusi publika išgirdo, kaip britų atlikėjas Mika puikiai kalba lietuviškai. Jis pasisveikino, dėkojo už aplodismentus, pristatė grupę ir netgi vieno pasirodymo metu, gulėdamas ant žemės, ištarė "Aš esu Mika ir aš esu miręs..." Toks jausmas, kad jis visai ne ne Mika, o mūsiškis - Mikas ar tiesiog Mykolas. Juo labiau kad iš Didžiosios Britanijos, kur lietuvių populiacija tuoj pralenks vietinę, atvykęs. Taigi "Bulvaro" agentams nebekyla jokių abejonių, jog Mika(s) yra tikrų tikriausias lietuvis, grįžęs iš emigracijos. Tik įdomu, kodėl taip greit išvyko? Cepelinai nebeatrodo skanūs, o gal apie gresiančius PSD mokesčius sužinojo?

Jūros šventė: sveikinimas

Ankstyvą šventinio sekmadienio rytą daugelis klaipėdiečių į savo mobiliuosius telefonus gavo SMS žinutę. Kas gi čia taip anksti su šventėmis sveikina? - nustebo vieni; kas ten tau iš pat ryto žinutes rašinėja? - susirūpino pavydesni. Tačiau puolę skaityti laiškelio visi tiesiog apstulbo: "Pasikeitė dujų tarifai buitiniams vartotojams. Suvartojantiems iki 500 kub. m per metus kaina 2,15 Lt/kub. m..." Turint omenyje tai, kad iki liepos ta kaina buvo tik 1,87 Lt/kub. m, "sveikinimas" su Jūros švente sekmadienio rytą "Lietuvos dujoms", švelniai tariant, nepavyko... 

Jūros šventė: vertybės

Trijų asmenų šeima - mama, tėtis ir sūnus - apsipirkusi tautodailės mugėje šiaip ne taip nusigauna iki autobusų stotelės ir laukia transporto, kad galėtų grįžti namo. Moteris laiko vaiką, vyras - didžiulę mugėje įsigytą vazą. Artėjant autobusui, šeima ruošiasi lipti į jį. Staiga žmona susizgrimba ir sako vyrui: "Klausyk, imk tu geriau vaiką, o aš paimsiu vazą, nes tau amžinai viskas iš rankų krenta..."

L. Lohan paleista iš kalėjimo

Holivudo žvaigždutė Lindsi Lohan (Lindsay Lohan), anot žiniasklaidos, pirmadienio rytą paleista iš kalėjimo. 24 metų moteris čia praleido 13 dienų. Dabar ji iš karto turės vykti į reabilitacijos klinką, kur gydysis nuo alkoholizmo. L. Lohan 90 dienų kalėjimo bausmė buvo skirta už tai, kad ji pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas. Kadangi Kalifornijos kalėjimai yra perpildyti, Los Andželo šerifas jai bausmę sutrumpino. Aktorė prieš trejus metus per trumpą laiką du kartus buvo sulaikyta neblaivi už vairo.

Juokas pro ašaras

Linksmoji reklama: "Naujas mobilaus ryšio tarifas "Baik pliurpti". Kiekviena sekanti pokalbio sekundė dvigubai brangesnė už ankstesnę."

Anekdotai

Darbe kolega klausia jaunikio:
- O tu turi savo nuogos sužadėtinės nuotrauką?...
- Aišku, kad ne!...
- Gal tada nori, permesių į elektroninį paštą kelias?...
***
Merginos dažniausiai pradeda laikytis dietos trimis atvejais: 1. Kai išsiskiria su vaikinu; 2. Kai ima susitikinėti su vaikinu; 3. Pirmadieniais.
***
Psichologinės pagalbos telefono linija. Išsekintas konsultantas jau ketvirtą
valandą kalba su vyruku, kuriam gili depresija:
- O jūs apie savižudybę negalvojote?
- Na, ne...
- O jūs pagalvokite, pagalvokite!
***
Vyras sėdi prie baro ir geria vieną bokalą alaus po kito. Barmenas klausia:
- Na kaip?
- Puikiai, gydytojas sakė, kad per dieną galiu išgerti tik po vieną bokalą.
- Tai kas gi čia gero?
- Jau geriu už 2078 metų balandžio 23-iąją...
***
- Vaikai, kas žinote, kaip bus veiksmažodžio "draugauti" būsimasis laikas?
- "Ištekėti", tamsta mokytoja!

Bulvaroskopas

Labiausiai merginą puošia paprastumas ir permatomi rūbai.

Romanas Abramovičius apsirinko Latviją

Prieš gerą savaitę uostamiesčio jūrinė visuomenė skendėjo ganduose, kad rusų milijardieriaus Romano Abramovičiaus 129 milijonų dolerių vertės jachta buvo atsidūrusi visai šalia Klaipėdos uosto. Spėjimai, kad klaipėdiečiai turės progą gan iš arti apžiūręti prabangią jachtą, nepasitvirtino. Milijardieriaus jachta "Pelorus" prisišvartavo Rygos uoste. Sąmojingi klaipėdiečiai jau sugalvojo linksmą priežastį, kodėl Abramovičius atsisakė planų apsilankyti Klaipėdoje. Neva Romanas pageidavo iš jachtos į krantą nukeliauti ilgu raudonu kilimu. Tokio mūsiškiai negalėjo pasiūlyti, o apsukrūs latviai rado...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder