Bulvaras: Sunki ir pavojinga tarnyba

Bulvaras: Sunki ir pavojinga tarnyba

Nelengvas Seimo nario darbas. Kai kam atrodo, kad užtenka pasnūduriuoti posėdžių salėje, paspaudinėti spalvotus mygtukus, ir to pakanka. Ir jau esi didelis ir svarbus politinis veikėjas.

Ir už tai tau, tarsi dangaus mana, į glėbį byra didžiuliai pinigai, premijos, įvairios valdiškos privilegijos, tūkstantinės sumos kanceliarinėms prekėms. Fui, kaip primityvu.

Nieko panašaus. Seimo narys neturi ramybės nei dieną, nei naktį. Nuolat turi galvoti apie tautos gerovę ir kurti planus kokius įstatymus priimti, kad jos ateitis būtų kuo šviesesnė. Kad tauta daugintųsi ir klestėtų.

Parlamentaras nuolatos turi būti pasitempęs, susikaupęs ir visur būti asmeniniu pavyzdžiu. Jis negali rūkyti viešoje vietoje, negali vartoti alkoholinius gėrimus. Ir netgi savo namuose negali labai atsipalaiduoti, nes visada gali tekti skubiai vykti spręsti rinkėjų problemų. Į įvairus karštuosius taškus. Bet kuriuo paros laiku. Be to, turi nuolat domėtis, kokiomis nuotaikomis gyvena tauta.

Neseniai Klaipėdoje vyko vienas kultūrinis renginys. Kol visi dalyviai pramogavo, pokštavo, gurkšnojo vyną, užkąsdami sumuštinukais su lašiša, Seimo narys Gintaras Vaičekauskas uoliai dirbo. Kasdienį darbą - bendravo su informatoriais. Tai parlamentarui pats patikimiausias būdas sužinoti tikruosius rinkėjų lūkesčius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder