Bulvaras: Štai kas mūsų laukia

Bulvaras: Štai kas mūsų laukia

Štai kas mūsų laukia

Vyresnysis "Bulvaro" brolis "Vakarų ekspresas" jau skelbė, kad vyriausiojo miesto transportininko Gintaro N. kontora pasirašė sutartis su tais pačiais, dabar paslaugas teikiančiais keturiais vežėjais dėl keleivinių autobusų paslaugų mieste iki pat 2022-ųjų rudens. Skelbiama, kad ir mažiau mokėti jiems reikės, ir paslaugų kokybė bus geresnė - įsigalios reikalavimai vairuotojų išvaizdai, autobusai bus apginkluoti vaizdo registratoriais, elektroninėmis švieslentėmis ir taip toliau, ir panašiai. Gintaras N. gali bandyti net ir "Vakarų ekspresui" nutylėti tam tikras detales, tačiau tikėtis, kad jų neiškrapštys "Bulvaro" agentai, gali net nesvajoti.

Taigi, jų duomenimis, nuo šio rugsėjo, kai įsigalios naujosios sutartys, klaipėdiečiai ir miesto svečiai autobusuose gali tikėtis naujos paslaugos - kai kuriuose jų bus įrengta sauna (žr. nuotr.). Taigi dabar vienas iš didžiausių naujos (senos) miesto valdžios ir būsimo mero galvos skausmų bus apsispręsti, kokiais maršrutais turės kursuoti tokie naujoviški autobusai. Bent jau "Bulvaro" duomenimis, labai daug šansų turi 23-iasis maršrutas. Ir ne dėl to, kad jis važiuoja į Žaliąjį Slėnį, kuriame gyvena kai kurių konkurentų labai smarkiai nureitinguota, bet rinkėjų valia į Tarybą vėl išrinkta Judita S. Esminis faktorius gali būti tas, kad 23-iasis maršrutas driekiasi per neurbanizuotoje vietovėje esantį Danės tiltą, šalia kurio įrengus stotelę saunoje įkaitę keleiviai galėtų išlipti ir išsimaudyti.

Juokas pro ašaras

Geram šokėjui niekas netrukdo. Gaila žmogaus.

Anekdotai

Savo mobiliojo telefono užrašų knygelėje prie savo meilužės taip ir parašiau: "Mano meilužė". Žmona mano sąmojį puikiai įvertino, smagiai pasijuokė ir jokių papildomų klausimų nebeužduoda. Gerai, kai žmogus turi humoro jausmą!

***

- Vargšas vaikinas, iki šiol nevedęs!

- Turtingas bus!

***

Vyras važiuodamas automobiliu partrenkė moterį. Kas kaltas?

Vyras, nes kurių velnių jam reikėjo važinėti po virtuvę?

Bulvaroskopas

Gyvenimas - kalnas, į kurį kopi ilgai, o nusileidi greitai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder