Bulvaras: Siūlome kompromisą

Bulvaras: Siūlome kompromisą

"Bulvaro" agentų duomenimis, Klaipėdos politinė arena jau seniai neregėjo tokių aršių diskusijų ir pokiliminių kovų, kaip kad kilusios dėl to, kokia spalva reikia nudažyti visus mūsų miestelio autobusus. Netgi dėl miesto centro kiemų apmokestinimo ar šiukšlių deginimo jėgainės statybų nebuvo sulaužyta tiek iečių ir nužudyta tiek nervinių ląstelių. Tie patys agentai ir politiniai apžvalgininkai prognozuoja, kad šiandieniame miesto Tarybos posėdyje siekiant pridengti minkštus kiaušinius bus surasta aibė priežasčių - tai spalva per bloga parinkta, tai nederinta su tuo ir anuo, tai per mažai pasirinkimo variantų ir t. t. ir t. t. Tad galiausiai sprendimas bus atidėtas abstrakčiam laikotarpiui, nes reikia padiskutuoti su tuo anuo ir dar trečiu ketvirtu, o darbo liaudis bei inteligentai (bet ne miesto valdžia) ir toliau turės važinėti su neskoningus velykinius margučius primenančiais autobusais, per kurių reklamomis apklijuotus langus net ir labai norėdamas miesto vaizdų negali įžiūrėti.

Bandydami gelbėti šią beviltišką situaciją "Bulvaro" įvaizdžio komisijos nariai siūlo kompromisinį variantą. Jei jau niekaip nepavyksta tapti Amsterdamu (ką žadėjo miestą dar gūdžiam XX a. pradėję valdyti ir artimiausius 4 metus dar valdysiantys liberalai), tai pabandykim būti Londonu (žr. nuotrauką). Ir autobusai būtų vienodai nudažyti, ir atrodysim vakarietiški bei tolerantiški, ir liberalai galės įsiteikti daliai savo elektorato (žr. pranešimus "Liberalų sąjūdžio atstovai siūlo leisti partnerystę įforminti ir tos pačios lyties asmenims", "Seksualinių mažumų portalas siūlo balsuoti už Liberalų sąjūdį ir liberalcentristus" ir t. t.)

Juokas pro ašaras

Graikai sugalvojo matematiką, kad Europa galėtų suskaičiuoti jos skolą.

Anekdotai

Buto šeimininkas klausia svečio:

- Nori išgirsti kalbantį laikrodį?

- Noriu.

Šeimininkas paima plytą ir daužo į sieną.

Balsas už sienos:

- Dieve mano! Kas čia daužosi trečią valandą nakties!

***

Armėnų radijo klausia:

- Kas yra nelygi santuoka?

Armėnų radijas atsako:

- Kiek suprantame, tai santuoka tarp vyro ir moters.

***

Cirko numeris: dresuotojas išsiveda šunį ir klausia jo:

- Kiek bus du kart du?

- Au, au, au, au!

- O kiek bus du plius trys?

- Au, au, au, au, au!

Dresuotojas pasisuka į žiūrovus:

- Kaip matote, šis šuo puikiausiai skaičiuoja. Gal kas nors iš jūsų norėtų išbandyti šį šunį?

Atsistoja vienas žiūrovas:

- Kiek bus devyniskart devyni?

Šuo pritupia, pamąsto ir taria:

- O tu pats tiek kartų sulotum?

***

Blondinė mokosi vairuoti. Tik įlipa į automobilį instruktorius sako:

- Jūs neišlaikėte.

Blondinė:

- Bet aš ką tik įlipau.

Instruktorius:

- Jūs atsisėdote ant galinės sėdynės

***

Vyras ir moteris važiuoja tame pačiame kupe. Vyras skaito laikraštį taip, kad visiškai moters nemato. Ji tuo tarpu ir taip ir anaip pasisuka, ir taip ir anaip atsisėda, akytėmis tik šaudo. Vyras visiškai nereaguoja. Po valandos moteris nebeišlaiko ir susierzinusi sako:

- Vyriški! Jūs vyras ar ne? Aš čia visą valandą prieš jus visaip išsidirbinėju, o jūs į mane nekreipiate jokio dėmesio. Pasimylėkim!

- Neveltui mane močiutė mokė, - taria vyras, padėdamas laikraštį į šalį, - kad geriau valandą palaukt, nei tris valandas įkalbinėt.

Bulvaroskopas

Kai viršininkams nėra kas veikti, jų pavaldiniams iškyla labai daug problemų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder