Bulvaras: Šalin rankas nuo uostamiesčio mero

Bulvaras: Šalin rankas nuo uostamiesčio mero

Kokie mes, pajūrio gyventojai, vis dėlto esame pagedę. Na ir kas, kad Vyriausybė neskyrė vienintelio Lietuvoje uostamiesčio projektams tiek pat milijonų eurų, kiek atseikėjo Vilniui ar Kaunui, kad trečiuoju šalies miestu padarė Druskininkus... Bet ar dėl to tikrai kaltas mūsų mero liežuvis?

"Bulvaro" agentas tiesiai šviesiai paklausė Vytauto Grubliausko, ar jis save laiko konfliktišku žmogumi.

"Jeigu turiu galimybę, stengiuosi nepraleisti progos patylėti, bet ne visada tokios progos pasitaiko. Principingo pozicijos išdėstymo, kuris ne visiems patinka, nevertinčiau kaip konfliktiškumo. Tikrai nesu konfliktiška asmenybė. Man dažniau tenka konfliktus gesinti nei juos inicijuoti. Esu kalbėjimo ir susikalbėjimo šalininkas. Bet nesu susitaikėlis ir nesiruošiu tylėti, esu pilietiškas žmogus. Neretai garsiai prabilus apie kokį nors dalyką, vėliau tylomis į tai atsižvelgiama. Garsiai sakančius tiesą ne visi mėgsta. Bet aš net pačiomis dramatiškiausiomis situacijomis stengiuosi neprarasti šalto proto ir nepasiduoti emocijoms", - sakė jis

Kokia gi peršasi išvada? Mūsų meras kalba, kalbėjo ir kalbės. Faktas tas, kad iškalbos meno iš jo galėtų pasimokyti ne vienas tiek Seimo, tiek Vyriausybės narys. Pinigų uostamiesčiui Vyriausybė skiria, skyrė ir skirs mažai.

Ir vis dėlto vieną gerą savybę V. Grubliauskas turi - puikų humoro jausmą. Jis padeda klaipėdiečiams lengviau pakelti ir koronaviruso baisybes. Jie neverkia, kad liko be pompastiškos Jūros šventės ir kad tokio mero (žr. nuotr. ir atkreipkite dėmesį į kaklaraištį) šiemet tikriausiai nepamatys.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder