Bulvaras: Prie gražių ar prie protingų?

Bulvaras: Prie gražių ar prie protingų?

Vakar uostamiesčio sporto gerbėjai turėjo du rimtus pasirinkimus: arba 18 valandą šaltyje stebėti "Atlanto" ir "Kauno Žalgirio" futbolininkų dvikovą, arba 19 valandą - šiltoje "Švyturio" arenoje - Klaipėdos "Neptūno" ir Strasbūro SIG komandų rungtynes.

Atspėkite iš trijų kartų, kuriose varžybose žiūrovų buvo daugiau? Bet ne apie tai šiandien...

Mat be šių dviejų pasirinkimų buvo dar du: arba apskritai neiti į jokias varžybas, arba, pasižiūrėjus pirmąjį futbolo mačo kėlinį, bėgti į šiltesnę areną palaikyti neptūniečių. Taip, beje, ir pasielgė abiejų sporto šakų gerbėjas Artūras (pavardė "Bulvaro" agentams gerai žinoma).

Ir vis dėlto "Bulvaro" sporto departamento agentai Futbolo federacijos ir Krepšinio federacijos ponų nuoširdžiai prašo: dėdės, būkite geri, susiderinkite rungtynių datas. Kad netyčia tokie patriotai, kaip minėtasis Artūras, per pusę nepersiplėštų. Maža kas gali nutikti skubant iš vienų nebaigtų žiūrėti rungtynių į kitas. Juo labiau kai lauke taip slidu.

Pats Artūras draugams nuoširdžiai pajuokavo: "Vakar jaučiausi kaip ta beždžionė iš anekdoto, kuri niekaip neapsisprendžia, į kurią eilę stoti - su protingais ar su gražiais ir bėgiojančiais iš vienos į kitą?"

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder