Bulvaras: Pats nevalgo ir kitiems neduoda

Bulvaras: Pats nevalgo ir kitiems neduoda

Centrinė valdžia Vilniuje nusprendė, kad Klaipėdoje koronavirusu serga dar neužtektinai žmonių, kad reiktų pradėti riboti apsilankymus kavinėse ir baruose. Miestas nepateko tarp tų 12 raudonai zonai priskirtų savivaldybių. Visi, kurie tiki, kad vienas kitas stikliukas stipresnio gėrimo draugų kompanijoje padeda kovoti su virusais, gali toliau nekliudomai leisti laiką baruose. Aišku, užsakyti gėrimus reikia su kaukėmis, o gerti galima jau be jų.

Mažiau pasisekė kaimynams Klaipėdos rajone. Jie jau raudonojoje zonoje, kur reikalaujama, kad kiekvienam baro lankytojui turi tekti ne mažiau kaip 10 kvadratinių metrų ploto patalpos. Todėl jei nusprendėte švęsti didelėje kompanijoje, teks paieškoti tikrai didelio baro.

Prisiminę pavasario karantiną dauguma barų savininkų kryžiumi gula ant žemės ir sako padarys viską, kad užtikrintų lankytojų saugumą. Tačiau "Fakso" baro įkūrėjas Gediminas Mustakimovas turi kitą nuomonę. Anot jo, reikia jau dabar taikyti griežtesnes priemones nei raudonojoje zonoje ir nedelsiant visus barus uždaryti mėnesiui. Esą tik taip galima užtikrinti, kad ligos pikas mūsų nepasieks per Kalėdas ir šventes linksmai galėsime švęsti baruose.

Tačiau Gedimino kolegos tokį drastišką jo pasiūlymą vertina su pašaipa.

"Vieną verslą pardavė, kitą barą, matyt, planuoja atidaryti prieš pat Kalėdas, todėl lengvai dalina patarimus iš namų", - sakė vienas uostamiesčio verslininkas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder