Bulvaras: Pasikėsinimas į Niną

Bulvaras: Pasikėsinimas į Niną

Ko tik nedaro mūsų miestelio valdantieji, kad apsunkintų gyvenimą bene aršiausiai opozicionierei Ninai Puteikienei. Tai nepaskiria šen, tai nepaskiria ten (pavyzdžiui, į Etikos komisiją), tai išvadina Ninočka ar Ninusia. Tačiau visi iki šiol buvę išpuoliai nublanko prieš penktadienio vakaro incidentą, kurį galima vadinti tikrų tikriausiu pasikėsinimu į opozicionierę.

Kruopščiai suplanuoto plano epicentras buvo Pilies tilto kėlimo operacija, reikalinga Lietuvos jūrų muziejaus, kuriame dirba Nina, organizuojamos "Dangės flotilės" laivams praplaukti (piktavaliai juk žinojo, kad renginį stebės ir opozicionierė). Sąmokslininkai buvo sugalvoję imituoti neseniai remontuoto tilto gedimą (tikėjosi, kad Nina užkibs ant opozicijai itin patrauklaus masalo "pinigus tilto remontui ištratino, o jis tik metams prabėgus jau nebepasikelia"). Ir iš tiesų, jie buvo labai arti tikslo, nes įgrisus perspėjamųjų signalų pypsėjimui, tiltui vis nepakylant N. Puteikienė susiruošė nepaisyti užkardų ir eiti išsiaiškinti, kas gi čia dedasi. Pajudėjus taikiniui, pajudėjo ir tilto konstrukcija... Laimei, Nina yra budri ne tik per komitetų ir miesto Tarybos posėdžius, tad vakar "Bulvaro" agento įvykio vietoje padaryta ir šiandien publikuojama jos nuotrauka nėra paskutinė.

Reaguodamas į tokius įvykius "Bulvaras" jau pradėjo tyrimą. Kol kas jau beveik aiškus tik iešmininkas - daug gijų rodo, kad jo vaidmenį atliko vienas žymus mūsų miestelio poetas, turintis plačią prieigą prie miesto ūkio objektų ir nebegalintis pakelti kūrybinės konkurencijos su Nina. Užsakovų asmenybės irgi jau ryškėja. Taigi, laukite tęsinio.

Juokas pro ašaras

Ar žinote, kodėl arabų šalyse sausasis įstatymas? Įsivaizduokite: prisigeri, vargais negalais paršliauži iki namų, o ten tavęs laukia 10 žmonų su kočėlais!

Pastebėjimai

Moteris reiktų nešioti ant rankų, tačiau tada jos garantuotai užlikars ant sprando.

Anekdotai

Fizikos pamoka. Mokytojas klausia vieno mokinio:

- Kiek bus Q plius Q?

- "Ku - kū"

***

Žaisdamas kortomis su draugais, paryčiui prie stalo miršta senas žydas. Aplinkiniai svarsto, kaip šią liūdną žinią pranešti jo našlei. Nutarė pasiųsti Izią, kaip patį delikačiausią iš visų. Izia ateina į velionio namus ir beldžia į duris. Jas atidaro našlė.

- Labutis, Sofočka!

- Labas, Izia!

- Sofočka, žinote, jūsų Moiša vakar užsuko pas mane. Mes žaidėme pokerį, tai ir jis prisijungė. Ir Moiša prasilošė labai labai didelius pinigus.

- Kad jis kur kuo greičiau padvėstų!

- Tai, kad jau kaip ir išsipildė...

***

Kaltinamasis pradėjo savo paskutinį žodį sėdėdamas. Teisėjas padarė pastabą:

- Atsistokite, teisiamasis, sėdėti pradėsite truputį vėliau...

***

- Chaimai, tavo žmona prancūzaitė?

- Baik tu, tikrai ne! Kažkoks chuliganas išmokino...

***

- Panele, panele, ar nepasakysite kiek valandų?

- Dvi valandos - du šimtai eurų.

***

- Man skauda širdį...

- O, tai iš meilės. Kaip romantiška!

- Greitąją kviesk, kvaiša silikonine.

***

Sara:

- Atsiimu savo žodžius atgal!

Abramas:

- Nutarei atsiprašyti?

Sara:

- Ne, aš naujus žodžius sugalvojau!

Bulvaroskopas

Tinginys - tai žmogus, kuris neapsimeta, kad dirba.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder