Bulvaras: Neišdegs: ant ledo neliks

Bulvaras: Neišdegs: ant ledo neliks

Ne vienas Uosto direkcijos darbuotojas džiaugiasi, kad Arvydas Vaitkus, ačiū Dievui, netapo Klaipėdos meru, nes jis geras, o svarbiausia atjautus uosto vadovas.

Tik kažin, ar direkcininkai ilgai džiaugsis, nes yra norinčiųjų poną Arvydą "suėsti" taip, kad liktų ant ledo, t. y. be nieko, kitaip tariant, geidžiančiųjų jį išmesti už borto. Didelis pavydas graužia bambą. Tokie mes jau esame - nekenčiame talentingų, o ypač už mus populiaresnių žmonių.

Deja, dabar trinantiems iš džiaugsmo rankas su dideliu liūdesiu reikia pasakyti: "Neišdegs." "Bulvaro" prognozės tokios: ne už kalnų tas metas, kai A. Vaitkus bus skiriamas susisiekimo ministru vietoj Roko Masiulio. Jis tikrai nusipelnė būti ministru - visą būrį "valstiečių" atvedė į Klaipėdos miesto tarybą. To dar niekada nebuvo. Kur dėsis R. Masiulis, kuris irgi nusipelnęs Lietuvai? Ogi užims šalies premjero vietą. Saulius Skvernelis turi šansą tapti šalies prezidentu. O klaipėdiečiai iš to tik laimės. Na, nepasisekė su vienu susisiekimo ministru klaipėdiečiu, su uosto patriotu A. Vaitkumi tikrai pasiseks - bent jau uostui visi keliai Vilniuje bus atviri.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder