Bulvaras: Ne vietoje ir ne laiku

Bulvaras: Ne vietoje ir ne laiku

Artėjant rinkimams ir toliau Klaipėdos miesto politinės organizacijos valstybines šventes išnaudoja agitacijoms bei pasireklamavimui.

Vieni į valstybinių švenčių minėjimo renginius eina kukliai pasipuošę partijų logotipais, kiti nešasi ne valstybės, o politinių organizacijų vėliavas, treti siekia pranokti visus ir rinkėjų balsus pelnyti išskirtinėmis akcijomis, pavyzdžiui, ištiesiant ilgiausią Lietuvos valstybės vėliavą ant Klaipėdos piliavietės.

Maža to, sulaukę švelnios kritikos dėl ne vietoje ir ne laiku naudojamos politinės reklamos, tokie agitatoriai prisidengia meile valstybei ir noru įprasminti Liepos 6-osios šventę.

Gerai, kad klaipėdiečiai bei miesto svečiai nesileidžia mulkinami ir, atpažinę politinę reklamą, tiesiai šviesiai rėžė: "Politinis cirkas su mūsų trispalve apjuosiant kalnelį yra šlykštus. Tai yra pasityčiojimas."

"Bulvaro" redakcinė kolegija labai tikisi, kad kada nors ateis diena, kai artėjant rinkimams į valstybinių švenčių minėjimą galėsime eiti nesukdami galvų, kad kandidatai ten bandys praplauti smegenis, apsimesdami gražesniais, nuoširdesniais ir patriotiškesniais nei būna paprastai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder