Bulvaras: Naujas vertės matas - "grigaitis"

Bulvaras: Naujas vertės matas - "grigaitis"

Pačio Jūros šventės įkarščio metu, praėjusio šeštadienio vakarą, garbūs svečiai rinkosi į Klaipėdos mero V. Grubliausko padėkos vakarą, vykusį Klaipėdos piliavietėje.

Mero kviestiniai svečiai šiemet rinkosi į Klaipėdos piliavietės šiaurinę kurtiną, pirmą kartą atvertą svečiams.

Į iškilmingą padėkos vakarą atvyko Seimo nariai, miesto savivaldybės departamentų vadovai, uostamiesčio muziejų, bendrovių ir kitų įstaigų vadovai.

Šventėje viešėjo bankininkas Gitanas Nausėda, bendrovės "Lietuvos geležinkeliai" generalinis direktorius Mantas Bartuška, susisiekimo ministras Rokas Masiulis, bendrovės "Smiltynės perkėla" direktorius Darius Butvydas, bendrovės "Klaipėdos nafta" generalinis direktorius Mindaugas Jusius ir kiti.

Vienas užsienio portalas pranešė, kad šventėje tarp kitų garsių svečių dalyvavo kažkoks verslininkas Žilvinas Grigaitis. "Bulvaro" ekspertai vis "gūglino, gūglino" ir niekaip nerado, kokiu verslu užsiima minėtasis Grigaitis. Rado kitą Grigaitį - Kęstutį. Tai daugeliui klaipėdiečių gerai žinomas "Etnos" bendrovės vadovas, kurio įmonė gamina stiklo paketus. Žilvino Grigaičio verslo pėdsakų neaptikome. Atsiprašome už savo neapsiskaitymą ir žioplumą.

Todėl mums nebeliko nieko kito, kaip įvesti naują verslininko vertės matą - "grigaitį".

Santykinai - Rokas Masiulis nuo šiol galėtų būti vertinamas, tarkime, 10 "grigaičių", Gitanas Nausėda, Mantas Bartuška - 8, Darius Butvydas ir Mindaugas Jusius - 7 "grigaičiais". Ir taip toliau, ir panašiai.

Tiesa, "Bulvaras" įspėja, kad vertinimas labai subjektyvus. Kiekvienas gali vertinti kiekvieną sava vertės mato sistema, ir vertinamiesiems suteikti visai kitokį "grigaičių" skaičių.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder