Bulvaras: Naujas grožinės literatūros gerbėjų klanas

Bulvaras: Naujas grožinės literatūros gerbėjų klanas

Žinia, yra įvairios slaptos bendruomenės, dauguma jų nematomos, negirdimos, uždaros. Jos laikomos didelėje paslaptyje, tik šių bendruomenių nariai žino, kas jie yra. Ne visos jos yra blogos, teroristinės, satanistinės ar dar kaip išsiveržiančios iš visuomenės normų. Tačiau sunku apie jas kalbėti, kai net nesi tikras, ar jos egzistuoja.

Tada padeda ženklai, kartais bendruomenės nariai netyčia prisistato socialiniuose tinkluose, kartais tam reikia išsamaus žurnalistinio tyrimo, o kartais apie jas sužinoma atsitiktinai.

Štai užvakar Klaipėdos miesto savivaldybė pristatė viešųjų erdvių apšvietimo sprendimus. Tarp sprendimų į viešumą išlindo viena slapta bendruomenė - tikrų tikriausias klanas. Simonaitytės klanas.

Pati I. Simonaitytė buvo žinoma kaip žymiausia Klaipėdos krašto gyvenimo vaizduotoja lietuvių prozoje. Būtų įdomu sužinoti, ką veikia šio klano atstovai savo slaptuose susitikimuose? Gal skaito, o gal patys rašo šiuolaikinę prozą apie Klaipėdos krašto gyvenimą?

Bet dabar, paaiškėjus, kad toks klanas egzistuoja ir renkasi ties 2-6 namais, turbūt jis lįs į pogrindį ir niekada visų paslapčių nesužinosime.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder