Bulvaras: Naglis ir Nina - projektas

Bulvaras: Naglis ir Nina - projektas

Bulvaras ne kartą ir ne du jau rašė apie projektų 2K gausą. Tai ir projektas: Kaliningradas plius Klaipėda ir Kubilius plius Kirkilas ir Klaipėda plius Karlskrona. Vėliau į 2K gretas įsitraukė ir projektai Kongas plius Krabas, Karbauskis plius Karabasas. Pats naujausias ir labai efektyviai veikiantis mažai kam žinomas naujas 2K projektas Kepenis plius Kirkutis, kurio esmė paprasta: sveikuolių lyderis Dainius Kepenis šalčiausiomis žiemos dienomis į ledinę Baltiją siunčia šimtus smalsuolių, o medikas Algimantas Kirkutis tuos, kurie po to išgyvena, dar bando atgaivinti.

Tačiau panašu, kad projektai 2K jau išsikvėpė ir jau leidžia negerą kvapą. "Bulvaras" skelbia didžiausią sezono žinią - naujausias mados klyksmas - projektas 2N - Nina plius Naglis. Projekto esmė paprasta, kaip dvi tarybinės kapeikos. Naglis tampa Lietuvos prezidentu, Nina - Klaipėdos mere. Nei mieste, nei šalyje nebelieka jokios opozicijos. Ir visi gyvena sau patenkinti ir vargo nemato.

O jeigu atsiras tokių, kuriems šios dvi kandidatūros nepatinka, tegul patys kandidatuoja. Leiskite paklausti, kas jiems trukdo?

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder