Bulvaras: Malkų įlanka nebebus pelkė

Bulvaras: Malkų įlanka nebebus pelkė

Baigiantis kalendorinei žiemai ir dar gerokai spaudžiant šaltukui Uosto direkcija sumanė iškilmingai pažymėti Malkų įlankos gilinimo darbų pradžią. Esą ji simbolizuoja, kad pagaliau šioje įlankoje baigiasi amžinoji žiema, atšildomas įšaldytas dėmesys čia dirbančių kompanijų problemoms.

Baisu buvo važiuoti į ceremoniją, kad neprišaltum prie krantinės. Laimei, darbų pradžios pažymėti vyko pats susisiekimo ministras Rokas Masiulis, tad palapinėje ant krantinės buvo pastatyti šildytuvai, istorinio momento liudytojai buvo girdomi garuojančia imbierine arbata, tad mirtinas sušalimas negrėsė.

Dėl šalčio ceremonija nenukentėjo, visos iškilmingos kalbos, nors iš burnų ir ėjo garas, buvo pasakytos. "Bulvaro" agentams labiausiai įsiminė UAB Klaipėdos konteinerių terminalo, esančio toje įlankoje, generalinio direktoriaus Vaidoto Šileikos pasakyti padėkos žodžiai susisiekimo ministrui ir Uosto direkcijos vadovui Arvydui Vaitkui: "Ačiū, kad Malkos įlankos nepavertėte pelke."

Nuotraukoje matome Malkų įlankoje dirbančių kompanijų vadovus, dalyvavusius ceremonijoje, kurie kaip tie keturi komunarai drąsiai žvelgia į šviesą savo ateitį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder