Bulvaras: Kas Girulių mišką myli labiausiai?

Bulvaras: Kas Girulių mišką myli labiausiai?

Gal geležinkelininkai? Ne, politikai, nes rinkimai jau ant nosies. Turėtų netrukus pasipilti pažadai, kad Girulių miškas ne tik kad nebus kertamas dėl Pauosčio kelyno plėtros, bet ir pats kelynas bus iškeltas arba į Kopūstų kaimą, nes ten visai nedaug rinkėjų, arba į Būtingę, o gal net į Latviją. Ir po kurio laiko Pauosčio kelynas atrodys štai taip (žr. nuotraukoje).

Kyla klausimas, kaip čia valdantieji neapsižiūrėjo ir prieš pat rinkimus į dienos šviesą ištempė geležinkelio mazgo plėtros projektą. Juk galėjo palaukti mėnesį kitą, o pasibaigus rinkimams imtis grandiozinių planų. Gal nemano laimėsią rinkimus? O žmonės kuria įvairias versijas.

Girdėjote, kad vakar net pats aplinkos ministras, aktyvaus ir sveiko politiko paprašytas, per lietų Girulių miške susitiko su Klaipėdos visuomene ir drąsiai žiūrėjo jai į akis. Policija apie sumuštus žmones nepraneša.

Paprastai prieš rinkimus būdavo iš stalčių traukiama Šventosios uosto atstatymo korta. Dabar madingiausia tampa Girulių miško korta. Mat klaipėdiečius šiuo klausimu palaiko ir Lietuvos žalieji, ir kitų miestų žmonės.

Kitas uostamiesčio gyventojams svarbus klausimas - "Klasco" dulkėtojo krovinio išrūkymas. Juo domisi Seimo Kaimo reikalų komitetas, šioje bendrovėje surengęs savo išvažiuojamąjį posėdį. "Kaimiečiai" turėjo gerų patarimų didžiausiai Klaipėdos uosto krovos bendrovei. Ar ji jais pasinaudos, sunku pasakyti.

Beje, vienas politikas "Bulvarui" prisiekė, kad išnaikins smarvę Klaipėdos mieste, jeigu ne - atsistatydins. Tačiau mieste smarvė liko, politikas Seime - taip pat.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder