Bulvaras: Būtų buvę nepatogu piketuoti

Bulvaras: Būtų buvę nepatogu piketuoti

Būtų buvę nepatogu piketuoti

Melnragės gyventojai dabar džiaugiasi, jog nepavyko perkalbėti Uosto direkcijos, kad ji atiduotų jiems paminklą pirmajam uosto kapitonui Liudvikui Stulpinui. Žinia, melnragiškiai ketino jį nepaisydami miesto dailininkų ar architektų protesto garbingai pasistatyti savo centrinėje ir vienintelėje aikštėje. Jie tiesiog nenorėjo susitaikyti su tuo, kad kapitono skulptūrą žadama išgabenti į Telšius ir ryžosi gelbėti Klaipėdos kaip jūrinio miesto įvaizdį.

Tačiau dabar atėjo metas melnragiškiams eiti piketuoti prie Uosto direkcijos pastato - jie siekia, kad nebūtų statomas išorinis uostas, kuriam reikia gero Melnragės gabalo. O jeigu būtų paėmę iš direkcijos skulptūrą kaip dovaną, dabar būtų buvę nei šis nei tas piketuoti ar imtis šakių.

Kartu galima konstatuoti, kad Uosto direkcija padarė klaidą. Reikėjo tiesiog brukte įbrukti paminklą ir gana pigiai papirkti melnragiškius. O dabar jie matai naujų sklypų prie jūros, netoli II Melnragės nori...

Juokas pro ašaras

Vakar Krištiano Ronaldo po rungtynių dalindamas autografus, netyčia pasirašė ilgalaikį kontraktą su Marijampolės Sūduva.

Perliukai

Eina kompiuteristas gatve. Staiga jam prieš nosį nukrenta plyta: "Tetris" , - pagalvojo jis.

Anekdotai

18-metė dukra klausia tėvo:

- Ar nori, kad papasakočiau apie savo pirmąją dieną vairavimo kursuose, ar geriau pasiskaitysi apie tai rytoj laikraščiuose?

***

Buratinas atsitempia į mokytojų kambarį didelį kelmą:

– Tėvą į mokyklą kvietėte?

***

Įvažiavo vienas veikėjas su BMW šeštuku į asfalto lyginimo volą, na, iš karto už mobilaus, ir skambina savam keliukui,- padėk, atseit, išsisukti. Atlėkė tas,- prieina prie volo vairuotojo;

- Na, pažeidėjau, einam, protokolą surašysim.

- Už ką?

- Pasiaiškinsi, kodėl greitį viršjai, kaip aplenkei per dvigubą juostą, kaip kelią lengvajam automobiliui užkirtai...

***

Traukinyje, vėluojančiame visą valandą, konduktorius reikalauja keleivio bilieto. Keleivis pasipiktinęs:

- Kodėl aš jums turėčiau rodyti bilietą? Pagal tvarkaraštį aš jau namuose!

***

Siaubingos metereologinės sąlygos, pūga, plikledis. Pilotas sėkmingai, metras po metro, pakelia lėktuvą, pagaliau pasiekia reikiamą aukštį ir atsilošęs kėdėje sako:

- Ak, dabar ramiai išgersiu kavos, o po to pamylėsiu stiuardesę Žaną...

Šią frazę girdi visas salonas, nes jis pamiršo įšjungti mikrofoną. Stiuardesė Žana greitai lekia į kabiną įspėti pilotą, kad tas išjungtų garsiakalbius. Vienas pastabus keleivis linksmai pastebi:

- Neskubėkite jūs taip, Žana. Jis dar neišgėrė kavos...

***

Eina du žydai, vienas nuolat garsiai dejuoja:

- Kaip aš noriu gerti! Kaip aš noriu gerti!

Kitas nebeiškentė ir nupirko jam mineralinio vandens, atseit, tik užsičiaupk, pagaliau. Pirmasis nenurimsta, toliau garsiai dejuoja:

- Kaip aš norėjau gerti! Kaip aš norėjau gerti!

Bulvaroskopas

Jeigu jums sako, kad jūs įvairiapusė asmenybė - nesidžiaukite. Gali būti, kad turima galvoje, kad jūs niekšas, suskis, šmikis ir parazitas vienu metu...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder